New year, new promises, new lies.

Ska hem till Rebbe, hon ska färga mitt hår idag :) Blir ingen utgång ikväll, vill egentligen gå ut men jag kan inte :( fyfan!

Har beställt ett stort tatueringskit och det är här om ca 3 dagar, AMANDA VON D på g vettööö. Måste skynda mig nu, puss o hej leverpastej!


turn back time

Nu ska jag o dollsan ut med Christine och Tara, peeeejz

My pursuit of happiness.

Skrev nyss ett inlägg pallante skriva om, hejdå.


Please do not leave me, not yet, because I need you. You are my strength, you are my rock, you are my life.

Jag är ledsen och det är tredje gången jag gråter idag, förlåt för allt jag har gjort som har skadat dig.


I found you in my dreams.

Asså kl e nästan 2, och jag ska börja laga hemmagjorda köttbullar. Rebbe gav mig receptet hoho :)


Kan berätta lite om the day.
Idag så har jag och rebbe varit på eurostop, hon handla "lite" julklappar till hennes nya bebis Dagotto, det gick på typ 500 kr(?). Hennes bebis heter Dagotto men kallas för Otto, han har vääärldens gulligaste valpmage som man vill sitta o klämma på hela tiden haha. Uuuh vem ska bli gudmor rååå? jag såklart :D är helt happy!!
Vi drog iallafall hem till Rebbe sen o lekte med Otto och sen gick vi till Biggan och visade Dennis valpisen och han smälte, det vet jag även fast det inte syntes haha. Snart får Dollar och Diamond träffa lilla Otto, åååååh längtar!

Justeja, jag fick julklappar av Rebbe igår, åh pluttis. Jag har sagt till henne flera gånger att inte köpa julklappar till mig för jag har no money, men endå så gjorde hon det ♥ fina vänner man har! Fick presentkort på gina och sen fick jag ett jättefint halsband. Ska försöka gottgöra henne på något sätt! ♥♥♥


Här har ni bebisen, snodde bilden från rebbe :D

Just nu ligger Dollar vid mina fötter och snarkar, ovanligt? njaa..
Måste fortsätta med köttbullarna nu, god jul gott folk!

there is nothing that makes me more happier than to see you happy

Nu ska jag ut med dollar :D vi ska möta C och vovve Tara :D hajsvajs!

:(

Jag kan inte lägga in nya bilder på mina bebisar för jag hittar inte den där jävla skit usb-sladden! och minneskortläsaren funkar självklart INTE, ohhhh!

gaaaaaaaaaaaaaah

Åhh va irriterande, JAG VILL FLYTTA HÄRIFRÅN! f*tt människor det finns alltså, ANNA KAN DU KOMMA HEEEEMMM??

I need some sleep

godnatt

Stop lying to yourself, stop pretending just to make people feel sorry for you.

Har spelat bingolotto, kan ni fatta att jag vann en bil???? aaaaah eller hur.. Jag satt o typ skrek KÄRRINGJÄVEL hela tiden för hon inte sa dom siffrorna jag ville ha. Haha ne men ska spela den 23e för då ereee uppesittarkvällen, jiihooo! Justeja, vet ni vem som ska skaffa sig en bebis? REBBE!!!! hon ska tydligen skaffa sig en vovve, hon är ju i östersund nu och där har dom valpisar och hon ska få en. Roligt!! hoppas allt går bra bara :) det gör det nog.




Nu ska jag och pappsen kolla på "rottweiler", en film som handlar om aaaaaa rottweiler "mördarhunden" haha. Dollar får blunda när det blir för läskigt.


I tried, I tried to help but I failed. He was the man who had it, sad that he now has nothing left.

En grej jag har börjat med här i "da blög" är hemligt, det får ni själva lista ut. Inte varje dag det är så "personligt", men det har alltid betydelse, alltid!

Sitter och lyssnar på en låt om och om igen, den fuckar min hjärna, men det gör inget för jag älskar låten. Kan lyssna på den 1000 gånger utan att tröttna.

Det finns så mycket jag bär på, jag är rädd att förlora och att hamna på botten igen. Jag har börjat få tillbaka den känslan som jag hade för 3 år sen, jag orkar inte gå igenom det en gång till. Jag tror jag behöver komma bort från allt ett tag, fast egentligen så hjälper det ju inte att fly. Det bästa skulle väl vara att ta tag i det och fixa problemen som jag har, men det blir svårt eftersom jag inte vet vad det är..


sleeptime

Har vart på natt/morgon promenad med min "lilla" älskling Dollar :) haha han verkar fortfarande ha energi kvar men sorrrryyy matte måste gå och lägga sig...
Godnatt

I have learned never to trust anyone.

Måste skynda mig ut med Dollar så ett snabbt o kort inlägg bara.
Pappa är på fest och han har med sig diamond (det är barn där som får vara med henne). Det är bra att hon lär sig att inte alla människor är farliga, hon skäller på folk när man e ute o går med henne! haha vågar inte ens ha henne lös för att hon e en kaxig liten tjej som absolut INTE skulle banga på att springa fram till en stor "farlig" hund. Ne men spelar ingen roll om den e stor eller liten, vill inte att hon ska springa fram till vem som helst.
Var nyss i köket och lagade "middag" och klockan är snart 22.00, smart amanda smart, men tänkte att jag går ut med dollsan innan jag käkar för han e myyyyycket viktigare.
Nej nu ligger min son vid mina fötter och gnäller att han vill ut så vi ska kila nu! haj

Appreciate what you have today, because tomorrow it can be gone forever.

Vad ska vi skriva om idag daaaaaaa?
Jag vaknade ganska sent idag, pappa ringde mig vid halv 11 tror jag? och då lovade jag honom att gå upp men tyvärr så somnade jag om direkt när vi la på haha, dum jag e..

Kom hem för ett tag sen, var ute med dollar på en långis. Ska ta det lugnt nu en vecka eller två eftersom han har börjat halta när vi e ute för länge, är jätterädd om hans höfter! Nu ligger han och snarkar här brevid mig i soffan och med huvudet på bordet, diamond ligger som vanligt i mitt knä och sover.


You are a living proof of the existence of God.

Har väääärldens huvudvärk, och det bevisar att gud INTE finns. För skulle han finnas så skulle ingen ha så ont i huvudet som jag har just nu :( och herr.alvedon kan ta sig i röven för han hjälper mig inte ett skit just nu.
Vill på promenad med hundarna men när jag har sån här huvudvärk är jag rädd att det ska bli som igår och det vill jag inte. Får vänta tills huvudvärken går över.. MIGRÄNF*TTA!!

My best friend is coming home





(GAMLA BILDER)

Snart är det jul och sen kommer Anna hem :D
Saknar dig boyka <3


A morning like this.

Jag vaknade och kände att jag... ÄR FRISK! fortfarande är sjuk -.-
Tur att pappa är snäll och gick ut med hundarna åt mig så fick jag sova lite extra.
Kunde knappt sova inatt, höll på o hosta ihjäl mig och nu har jag skit ont i min bröstkorg.
Rebbe ringde mig vid 9 tiden imorse men jag var så trött att jag valde o säga hejdå o sova vidare haha felååååt älskling :(!

Snart är det julafton och här är min önskelista. (inte i ordning)



en thailandsresa PLUS HUNDVAKT :)
PLUS EN

en videokamera som kan filma i HD och i mörker :)

Tack i förväg


Make the most of your life before it's too late

Har aldrig känt såhär förut!
Var ute med hundarna vid hundrastgården sen helt plötsligt small det till, jag började kallsvettas, allt började snurra och sen märkte jag att jag låg ner i snön. Jag kunde knappt röra mig, hade jättesvårt att andas och jag mådde SKIT dåligt! Jag försökte skynda mig hem men det gick segt som fan, sen föll jag ner i snön igen och den här gången började jag skaka som fan. Jag orkade inte ens hålla i hundarnas kopplen så jag släppte båda två men dom stack endå inte, vi kom iallafall hem.. tur det! Nu mår jag sådär, skakar fortfarande. Jag tror det kan bero på att jag inte har ätit någonting idag, förutom halstabletter. Men det har varit fler dagar jag inte har ätit och det har aldrig varit såhär. Om det inte är pga det så undrar jag vafan det var då?

It is your future no one else's, do not let anyone distract you on your way to it.

Klev precis ut ur badet, fick ha levande ljus eftersom lampan är trasig, mys!
Jag känner att jag börjar få huvudvärk igen, hade det tidigare idag också.
Nu tar jag endast 4-6 st alvedon per dag men förut tog jag typ 8-10 st, pappsen ville inte att jag skulle börja missbruka så han slutade köpa alvedon, då fick jag ta mammas huvudvärktabletter istället och dom kunde jag ta 4 st av per dag och det hjälpte :) Men nu kör jag med alvedon! jävla skit huvudvärk alltså.

When waiting for something good, you never wait too long.

Goddaaaagggggens!
Har varit på "morgon"promenad med Dollsan, Diamond fick bara gå utanför och göra sitt sen fick hon gå in igen för det e typ snöstorm ute och det blir bara jobbigt om hon ska vara i jackan hela tiden så då fick hon vara hemma :)

Pappsen ringde nyss och sa att han jobbar dubbelt idag, ahapp va kan man då hitta på för bus? ABSOLUT ingenting. Blir väl att sitta hemma och hosta, snyta mig och hosta lite mer.. och gå ut med hundarna får man ju inte glömma. Just nu sitter diamond i mitt knä här i soffan och tuggar på ett ben och Dollar sitter brevid mig och morrar åt alla som går förbi vid fönstret, haha!

Nu ska jag lägga mig o vila så jag blir frisk snart!


Yesterday is history, tomorrow is the future.

and therefore I'm going to sleep now, godnatt fulingar!

A walk to remember.. with the dog's!

Ska ut med hundarna nu, båda gnäller som satannnnnn.. Hejsvejs :)

What am I doing? Listening to music!









Seems like I always had crushes on guys I couldn't have
And then I end up fucking with someone I shouldn't have
See, in my mind, it's like I'm perfect for him, I gotta show him
But sadly, in reality, dog, I don't even know him
But still somehow he got my mind infatuated
Absolutely fascinated with the thoughts of what he might be like

Time after time after time I had to wait,
Is fate procrastinating?
I can take it 'cause I might be right,
'cause it's the boy of my dreams
Ay, is he good as what he seems?
Or am I lying to myself?
Ay, should I try and get some help?


The word perfect does not exist.

Hallå där :)
fyfan vad jag har ont i halsen nu asså, fast det var dubbelt så värre i morse när jag vaknade. Usch!
Inatt vid 4 tiden så var jag fortfarande vaken, borde egentligen ha lagt mig myyyycket tidigare men vad ska man göra när man är sjuk och inte kan sova pga halsont? Jag letade som en galning efter medicin men hittade INGET förutom alvedon, men sket tillomed i det eftersom jag oftast brukar ha brutaaal huvudvärk på mornarna o då väljer jag att ta alvedon då istället. När jag inte hittade något så valde jag att googla på hemmakur mot halsont, aa o där stog jag sen i köket o kokade vatten fullt med salt i och sen ställde jag mig över vasken och gurglade, efter det tog jag en kopp med varmt vatten och pressade i två vitlökar.. USCH jag fick kväljningar minst 5 gånger! haha o det värsta är att det inte ens hjälpte. Så jävla typiskt!

Love your enemies. They hate it!

Skrev nyss ett inlägg men det försvann.
Kom hem för ca 10 minuter sen, har varit på promenad med vovvarna och Fanny följde med :) trevliiiigt! nu sitter jag och käkar middag och väntar på att Fanny ska komma hit för jag ska färga hennes hår. Jag börjar bli lite halvsjuk känner jag, antar att det beror på att jag sov hemma hos rebbe för någon dag sen när hon var super sjuk, JOBBIGT! har fått ont i halsen o hostan börjar komma, fan.....

yoooo

E vaken med världens huvudvärk, ska ut med C och vovvarna nu så dom får leka av sig lite. Men ska först och främst ta en huvudvärkstablett höhö mmmmmm gooootttttttt.......
Jag har varit hos rebbe idag, hon åker imorgon till östersund. Vafan alla åker bort från mig, vaaaaaaaaaaaarför? :( dumma. Nej jag har faktist bråttom nu, ska springa iväg o knacka på C's fönster så vi kan ta en promenad. Chaooooo

Lie about us

Heeey thereeee.
Sitter med Diamond i famnen just nu, Dollar ligger på golvet o halvsover vi ska alldeles strax bege oss till Rebbe.
Min älsklingspojke Dollar blev 1 år i lördags, min stoooora beeeebiiiisss.. Ska väl försöka ta o röntga han någon gång snart eftersom det finns 3 st som vill para sina tikar med honom, roligt! Hoppas han har bra höfter, jag hoppas verkligen att han inte har lika dåliga höfter som Diva hade :( (min lilla rottweilertös som jag fick avliva pga höftproblem) jag är jätte nervös men hoppas självklart på det bästa.

Nej nu måste draaaa sucker's, byyyyyyyyye.




puuurple

Hello sucka's!
Såhär ser jag ut idag, lila och osminkad! :)

Vaknade vid 10 tiden idag, låt o degade i sängen ett braaaa tag.
Gick iallafall ut med hundarna som vanligt, tränade lite med Dollar på ängen o Diamond låg i min jacka o sov.
Ska ta och ringa till rebbe nu o kolla om hon vill komma hit när hon har slutat :)
Anna har åkt iväg till sin pappa i övik :( buhu, hon ska vara borta i en fucking månad typ.. DUM!

Igår bakade jag o min mamiiii heeeela dagen, ja somnade typ vid 5 tiden imorse blöö jobbigt.
Äsch nu ska ja dra hejdå!


huuuuuuuuuuuuuuujjjjj

Har inte skrivit på typ en vecka nu haha tråååååkig blöögg men men.
Har precis kommit hem från en promenad med vovvarna, måste typ gå o sova nu faaaaan va tråkigt.. Elleer egentligen är det skönt som fan men aaaaa så erre!
Diamond har varit en riktig pina idag o skällt på allt som typ rör sig, jag som inte ville ha en "pratande chihuahua". Äsch jag tycker om henne endå haha.
VET NI VAD DOLLAR HITTADE NYSS FÖRRESTEN? en död fryst fågel, tror ni det var lätt att få den ifrån honom? naaah skulle inte tro det va. TUR att jag hade vantar på mig, dom fick följa med pippin i papperskorgen på gården brevid haha. Stackars pippifågel!
Diamond blir ett halvår nu den 10e och dollidoll blir ETT HELT ÅÅÅÅR den 11e, mina beeebisar!!
Vi har förresten tittat på en massa hus idag på nätet, vi hitta ett skit fint hus men självklart är det priset som ska förstöra (3 och en halv mille). Men jag vet inte, tror pappa e helt såld på det och jag e dööödskär i det GAAAALET fint! Plus att sånafall blir det att bygga en stor hundgård till mina "små" bebbar, åhhhhh kul. Då ska jag samtidigt passa på o tjata till mig ett par fler rottisar (om vi nu flyttar) haha äsch det kommer aldrig hända att jag får några flera. Men någon till iallafall? haha skönt också att komma bort från märsta, flytta ut lite på landet yeeesssss! Eller aa jag tror det låg i sigtuna? jag vet inte, kollade på en jävla massa hus så det e klart att jag inte kommer ihåg. Fiskminne? aa. Nej nu står Dollar och gnäller, han vill ha mat men NEJ han ska ha sömn. Godnatt

RSS 2.0