just a dream

Ska fixa lite mer pengar sen köpa en grej och sen funderar jag på att åka kryssning, var ett tag sen. Vill helst åka med dom jag åkte sist med men vem vet.. Ska beställa hem den där grejen nu, peeeace :)

elööö

Har suttit och packat en massa paket, fortfarande mycket att packa men har tyvärr slut på paket så bajs på det!
Ska ta och beställa hem ett nagel kit, sånt där gele kit ni vet? :) najsnajs.

cppcpcpcpcpccp

töööööööööööööööntttttttttiiiiiiisssssss, ccccccccccccccppppppppppppppppppppppppp, tröööööööööööööötttttttteeerrrr.
superduperbamsetrött

heeeiii

Väntar på att Rebbe ska komma, ska ut med vovvarna på promenad. Vaknade galet tidigt idag för att följa med henne på hennes praktik men åkte därifrån lika snabbt! Ringde Frida på vägen hem och fråga om jag kunde komma hem till henne men neeeeejjj hon skulle träffa en kompis så det sket sig. Åkte iallafall hem och käkade frukost/lunch och gav vovvsingarna mat. Nu ligger båda två och sover och jag, ja jag ligger o e vaken. Somnade till i typ 3 minuter för en stund sen, farfar plingade på o väckte mig.. TYPISKT! jaja lika bra det, nu kan jag ju passa på o vända mitt dygn. Pappsen är ju i Thailand, han kommer hem på fredag. Han hade tydligen hittat en jätte fin sele till Dollar och dom i affären sa att den skulle passa rottweiler men sen sa han som sålde att selarna är till för hundar som väger typ 26 kg......... Dollar väger nästan dubbla! Han har iallafall köpt två klänningar till Diamond, FRÅGA MIG INTE VARFÖR! jag har sagt åt han att det enda hon behöver är en jacka till vintern, men antar att det blir å köpa här i sverige.

..

GROV ångest, hände en grej igår som både jag och Fanny höll på att spy av! haha.
Ni kanske inte vet att Fanny numera har blivit vår inneboende :D har hänt en grej så hon får bo här medans! Skit kul jööööö..
Nu står hon och har precis borstat tänderna och jag sitter här i köket o lyssnar på musik och försöker sitta med så rak rygg som möjligt för jag inte vill ha någon quasimodo rygg...... blö!
Drivbiiiilddddd höhööhöhöhh

uuuuuuuusch

har...inga....ord!
ÄR ÄCKLAD!

happpyyy

Nu har jag fått en inneboende hos mig vid namn FANNY! :D jättekul! Hade trevligt igår, tack ni som var här för en kul kväll :)
GISSA VA SOM HÄNDER IKVÄLL?? deeeeeeeeee niiiiiii, "A" ska komma hihihihihihihiiiiiiiiiiiii :$ fanny får låsa in sig på syrrans rum inatt höööööhö.. nu äter vi frukost hej!

höhöhöhö

Nu går ja ut me vovvarna sen ska det SUPAS!

snart fixaaaas och trixaas

Måste hoppa in i duschen snart fan, sen fixa iordning mig lite o sen möta rebbeeee yaaoo!
hejsvejs

chillkrök

Ska supa ikväll hemma hos mig, kan inte gå ut eftersom pappa e i thailand o mamma börjar jobba 9 ikväll så ingen kan ta hand om hundarna. Sitter och målar naglarna vita o fina haha, "D" och Rebbe ska komma sen, ringer nog hit några fler också. Blir väl att spela ööölspelet o umgås hihi :)
Jag och Rebbe

"morgon"promenad

Har nyss varit och promenerat med vovvarna och Rebbe, vaknade för typ en och en halv timmar sen så vi har vart ute med vovvar i en timme ungefär. Gick i skogen, huuuuh..... Aja ska äta frukost med rebbhoe nu, cya!
Den här låter ur högtalarna just nununnunuuuuuuuuuuuuuuuuu

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh

MIN "KÄRA" KUSIN SOM E HELT JÄVLA PUCKAD HAR GJORT SÅ ATT DATORN E FUUUULLL AV VIRUS, KAN INTE GÖRA NÅGONTING KNAPPT UTAN ATT ALLLLTTTTTTTTT HACKAR!! assåååå varje VARJE VARJE DAG ÄR DET NÅGOT.......................... åk hem och låt mig o min dator vara!!!!!!

just sayin'

du borde sluta anpassa din personlighet med andras.

haha öh

Jag är tydligen frisk? nee jag skoja bara. Har inget farligt iallafall, varför jag spottade blod var tydligen för att jag har spräckt ett blodkärl i halsen när jag har hostat så mycket, typiskt. Doktorn sa bara att jag skulle sluta med alla tabletter för man kan tydligen få ONT I HUVUDET OM MAN TAR FÖR MYCKET ALVEDON, knas huh? neee jag måste gå o ta lite smärtstillande nu igen, fan..

sjukhuset

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket, men hur ofta gör jag det egentligen? haha! Vaknade imorse av att jag spottade blod och har så ont i halsen att jag knappt kan svälja, har varit sjuk i typ en och en halv månad nu.. Det blir att åka in till sjukhuset nu när jag spottar blod eftersom det kan vara något med att jag tar massa tabletter varje dag, hoppas bara ja inte döööör haha.

.......................


MITT 300E INLÄGG WOHOOOO FETT COOOOOOOLTTTT WALLAA
fanny är BÄST...........
...efter mig :D:D:D:D

:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

happyyyfaceee

:DD:D:DD:D:D

JAAAAJAJAJAJAJAMAENSAN

:D

lalalallalala

ursäkta mitt ordspråk men..

JÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAAAAAA H******************RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! vad jag blir irrritteeeerraaaaaaaaaaaaaaad på folk. GÅÅ O DÖÖ

höhö SHO

Sitter och håller på att göra sallad till maten, mammsen och farfar är och handlar lite grejer. Har målat i typ 1½ timmar nu, alltså målade byråerna svarta hiihihihihihihihihihih buyuyususususususus... Nee men har inte tid hej!

yeeey :D

Har varit med min älskade Fannii idag o letat efter en byrå :) farfar skjutsade, snäll som han är! men han vart lite arg över att jag inte har en plånbok att stoppa pengarna i HAHA. Vafan! Men hittade två byråer som jag hade kollat på på internet, HELT PERFA! Köpte svart målarfärg också eftersom att byråerna var bruuuuna, och det passar INTE in i mitt rum!! Fannii hittade också en grej, hon köpte en hylla (tror det kallas för svävande hylla?) men har också en sån i mitt rum fast mindre hihi och min e ju svart hennes är vit, heeeelt najs! Jaja ska äta "middag" nu haha, klockan e halv 10. jaja det e väl bättre än ingenting, hejdå!

don't forget about us

Sitter med tandblekning i käften, ska ta ut de om 10 minuter ungefär. VÄNTAR PÅ ATT MIN MAMMA SKA KOMMA HEM för jag måste ringa ett VIKTIGT samtal, har inga jävla pengar på luren... skit

När jag såg på dig såg jag min framtid

...saknar dig, F


Många passera min väg men just du fånga min blick.


SORRIIII

Har vart hjärndöd dom senaste dagarna med bloggen asså. Felåååt ska bättra mig!


fridaaay bitcheeez

Ikväll blire nog bara fredagsmys haha, inget festande för mig inte! nepp festa ska vi göra imorgon :D dååå ska vi visa vem som kan supa!! haha nej då.
Ska ta och försöka få tag på Rebbe nu, hon har varit hos doktorn MOHAHAHA!! aja hajdo

wicker

har två nya favvislåtar!!
NANANANANA

it no pretty

Shoooozaaaaannnnn! Har bara sovit i typ 4 timmar inatt, jag och rebbe kolla på skräckis o sen när hon gick hem kunde jag inte sova för jag var heeelt ensam hemma (förutom att hundarna var hemma då). Fett scaryyy asså!
Ne har inte tid att sitta vid datorn, ska ut och träffa Anna. Puss hej leverpastej!

mina pluttisar

Var nyss ute på promenad med hundarna, åh mina små bebisar! jobbiga fast roliga haha så fort man släpper dom från kopplet börjar dom leka, PLUTTISAR :D

OH MY GOD!

Fyfan vad jag hatar mina äckliga grannar som bor ovanför oss, såfort vi gör något ljud så bankar dom som fan. Har även fått en jävla varning pga att dom har anmält oss till kommunen........
Nu har dom skit hög musik och spelar SAMMA JÄVLA LÅT TUSEN GÅNGER, snart äre min tur att banka o anmäla :)

still sick

Asså det här e gaaalet! Snart har det gått en månad som jag har varit sjuk, vafan. Äsch nog snackat om att jag e sjuk..

Idag äre lördag, blir att vara hemma som vanligt med mina valpar, kanske ska ringa hit "D"? hihi nej driver bara, pappsen kommer ju hem kl 7 så de går ju inte.

hoho :D

GISSA VEM SOM KOMMER HEM FRÅN TURKIET IDAG? FANNYYYYY :D YEEEEEYYY! Saknat henne sååå <3

hellö

Hellö people!
Är fortfarande sjuk, min tunga har svullnat upp så det är INTE kul!
Väntar på att Diamond ska vakna sen blire promenad med vovvarna.
Diamond tog förresten sin 12-veckors spruta idag,
min bebis var jätteduktig och gav inte ens ifrån sig ett litet pip.
Vi vägde även Dollar,
resultatet på vågen var 44 kg!!
Mammas stora pojke. (hoppas bara han inte blir lika stor som hans SEXTIOSJUKILOS pappa)
Men blir han så stor så gör det inget, bara han är frisk så, peppar peppar ta i trä!
Hejdå

:D

Ser ni min nya design?
:D visst är den fin?
Det är än en gång tack vare min barndomsvän Rebecca Roos.
she's got talent! <3
TAAAAAAAAAAACKKKK GUMMAN!
http://rroos.blogg.se

Glömde

Har varit hos doktorn idag, har halsblablablakatarr typ? vet inte riktigt vad det hette men det är typ inflammation i halsen eller något. Nu har jag iallafall fått medecin, gick över 600 kr, crazy huh? aja pappa betalade iallafall haha fattig som man ärrrrrr...
Det ska ta högst 10 dagar tills jag är frisk igen, är jag fortfarande sjuk så ska jag tillbaka. Hoppas på gud att det inte är lunginflammation, usch! har fortfarande en GALEN hosta som jag aldrig blir av med, vill inte gå och sova. Kommer bara bli jobbigt (så fort jag lägger mig ner så får jag värsta hostattackerna) uschabuscha. Jag vill slippa inatt!! Naeee ska ut med hundarna snart så hejsvejs!

orkar inte mer

Min hosta håller på och dödar mig, asså jag PALLAR INTE! jag spyr skit mycket (ja jag vet, jättetrevligt att veta) och doktorn sa att det bara är förkylning? vafaaaaaaaaannnnn BULLSHIT! äsch ska försöka gå och sova, men det lär väl inte gå nå vidare. Godnatt friskisar

skooolaaa

Jag slutade ju i skolan när jag skulle börja nian (gick om åttan) så jag har inga betyg eller något från nian. Varför jag inte vill gå i skolan är för att alla klasser jag har gått i (har gått i måååååångaaaaaa olika klasser) är eleverna så fuuucking barnsliga, jag vill gå i skolan för att lära mig saker INTE för att hålla på o skrika under lektioner och hit o dit. Snorungar som fucking spenderar 1 timme framför spegeln och sminkar sig och klär sig finfint med klackskor o grejer till skolan och fortsätter sminka sig i skolan, vad fan? asså hahaha man e ju i skolan för att lära sig inte för att visa upp sig. Nej jag tröttnade på allt det där, vill börja plugga distans men vet inte asså. Jag tänker iallafall aldrig börja i skolan igen och stå ut med "småbarn" (vuxna som beter sig dåligt) än en gång. NEVER! Och folk som bara går i skolan "för att" kan ju ta sig någonstans, tänk på alla barn som inte har råd till att gå i skolan. OM NI GÅR I SKOLAN SÅ GÅ I SKOLAN FÖR ATT LÄRA ER, INTE FÖR ATT SITTA OCH LEKA TUFF MOT LÄRARNA ANNARS KAN NI JU LIKA GÄRNA HOPPA AV..
Är på dåligt humör, och såg ett youtube klipp där det e snorungar som håller på och bråkar med läraren (höll själv på så när jag gick i 7an) så aa var tvungen. HEJDÅ!

buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kom nyss hem från tandläkaren, DOM GAV MIG EN BEDÖVNINGSSPRUTA som vanligt och jag var själv för första gången fyfan vad hemskt. Men det gick bra och dom sa att jag hade varit jätte duktig för att vara tandläkarrädd, kul att höra höhö. Vaknade typ 1000 gånger inatt av att jag hosta, känns som att mina revben kommer brytas snart haha hoppas inte! Har även fått SKIT ont i halsen när jag sväljer/hostar FAN säger jag bara, jag hoppas verkligen VERKLIGEN att det inte är halsfluss som är påväg. Ni vill inte veta hur jag låter när jag har halsfluss hahaha, äh skit samma. Här får ni lite bilder från min o vovvarnas promenad idag :) hejsvejs!


pallante

jag orkar verkligen inte skriva något, e jättesjuk och ligger med duntäcke här i soffan. Måste väl antagligen till läkaren imorgon, bu! NEJ juste fan ja ska till tandläkaren, JÄVLA SKIT.. Aja hejdå

bläää

Jag och pappa såg nyss på Shutter Island, FYFAN vilken komplicerad film. Usch, tyckte om den i början och i mitten sen söööög den! Äsch måste gå ut med hundarna sen ska jag gå och lägga mig såååå godnatt!

mycket sjukare

Har blivit ännu sjukare än jag var igår, fyfan säger jag bara! det här har pågått sen kryssningen som vi var på för typ 2 veckor sen, heeeelt galet. Orkar inte skriva, men har haft kul idag iallafall!! adjö

heyyyyyy

Vaknade vid halv 9 och gick ut med hundarna, fyfan vad trött jag var när jag kom hem så jag gick och la mig igen. Fick inte sova så mycket eftersom Diamond skulle hoppa runt i sängen och Dollar försökte komma upp i sängen, jobbigt med djur ibland. Ska snart fixa iordning mig lite sen ska vi åka och fira min "lilla" kusin som fyller hela 13 år idag, miin bebis börjar bli stor :( buuuu! hejsvejs!
Min lilla sötnos när han var mini

gah

är skit trött så jag går o lägger mig, godnatt!

Salt

Ska kolla på Salt nu, ni vet den där filmen som hade premiär i sverige igår? hoppas den e bra. Pöss

yey :)

Min kusin kommer hit idag, JAAA! :D helt happy..


Ghetto princess


haha

asså när man blir ovän med någon så blir man ovän med resten av familjen också, lite töntigt men endå rätt så kul!

aja

jag är beredd att förlåta dig.

blöö

Jag är skiiit trött, vaknade som vanligt av att Diamond slicka mig i ansiktet.. Nu ligger snorvalpen själv o sover, BÅDA HUNDARNA sover! Ska nog gå o lägga mig snart igen så jag pallar vara vaken resten av dagen..

:)

Har lärt mig att skilja på kompisar och vänner, tur det.

juste

Igår kväll tog jag fram vinterjackan, fyfaaaan vad kallt det var. Hade även på mig den nyss och kl är 11 på förmiddagen, jävla skit väder!!!!!

halsont

Vaknade av att Diamond och Dollar slicka mig i ansiktet, haha nästan det bästa sättet att bli väckt på. Av två jääätteeeefina hundar haha :) Men ett minus är att jag har fått jätte ont i halsen, tror det beror på all hosta. Typiskt! Idag ska vi åka och köpa nytt halsband till Diamond, hon har en sele nu som det står "baby bunny" på hahaha vafan hon är ju ingen bebis kanin. Men ägarna innan hade inte hittat ett halsband som var tillräckligt liten så dom fick ta en bebiskanin sele haha pluuuttt.. Ne måste gå ut med hundarna nu, hej så länge!

Mammsen har kommit hem

Mamma har varit borta i typ 2 månader, idag kom hon hem :D wiii min maaaammaaaa! Hon tycker jättemycket om Diamond hihi braa vavava?
Sitter med en sovandes chihuahua (Diamond) i mitt knä som VANLIGT och kollar på djurpolisen i Philadelphia, det e sjukt hur folk kan behandla sina djur som dom gör. HELT GALET!! Äsch måste gå o lägga mig nu, e skit trött!
Godnatt fulingar

Dollar har en snäll gudmor

Dollars gudmor Fanny köpte ett nytt koppel åt honom iförrigår, han fick det igår och guuuud vad glad han blev hahaha :D nee men det var jättefint, tack så jättemycket älskling <3
(ungefär ett sånt, MOAHAHHAA nu kan du inte bita sönder ditt koppel dollidolldoll!)

Min son har blivit en mördare

Den fina Dollar

Jag och Fanny gick på en promenad på kvällen när det var kolsvart ute med Dollar och Diamond, hade hundarna lösa som vanligt.. Sen börjar Dollar spriiiinga och helt plötsligt så är det något som skriker, både jag och Fanny sprang dit och kolla vad det var, det var en liten harunge som dollar hade i käften :( lilla bebis! Fyfan vad arg jag vart på Dollar.. Höll i harungen tills den dog, tog bara ett par minuter. Fyfaaaan! Jaja det e en instinkt, men fortfarande? stackars liiiten :( buuuu!!! Kommer inte gå löst med dollar på kvällarna nå mer när det e mörkt ute. :( jaja älskar min pojke endå....

DEN ONDA DOLLAR


Må du vila i frid lilla harunge :(


Godmorgon

Haha vakna av att Diamond slicka mig i ansiktet och ville inte sluta. Det va ba o kliva upp o ta ut hundarna så dom fick kissa o bajsa, har inte vart på promenad med dom än för jag e ALLDELES för trött för det. Så nu e hundarna helt hypade o leker, mina små bebisar!

shooozäään

Ska gå o möta Anna nu med vovvarna, ska ta en liten promenad hihi :) hejsvejs!

fortfarande hosta

Har fortfarande hosta, jävla skit! Nu har jag haft det nästan 2 veckor det e ju förfan galet!!!!! Sitter o äter luuunch framför datan, ska kolla på en serie snart. Sen vänta på att min äälskling Anna pyttipanna ska sluta skolan :) hihi.. Min bebis Diamond ligger i mitt knä och sover, hade Dollar varit lika liten hade han också fått ligga i mitt knä.. Synd att han väger 42 kg och inte 400 gram.. :( haha

RSS 2.0