jag ger upp

JAG HAR INTE KUNNAT SOVA, JÄVLA SKIT FAN! lillstugan som jag och pappa sover i luuuuutar skit mycket så jag liksom nästan trillar ur sängen!!! har suttit i över en timme och försökt fååå påååå one tree hill men det fuunkar inte jävla skiiiiiiit interneeeettttt seeeegaaa pungkula!!!!! jag ger upp, ska lägga mig ner i den här jädrans lutande sängen och blunda..... o räkna en jävla massa får som hoppar över staket tills jag somnaaaaaaaaaaarrrrr...... godnatt!!!!!!!!!
ps.... hoppas fåren e lila

jag lever

Hallo, fyfan vad jag e uttråkad haha men e inte på festhumör tyvärr asså. Fullt med folk här utanför som festar och jag ligger här i lillstugan och försöker leta efter en film haha, har druckit en cider och en öl sen kom jag på att jag inte orkar dricka och må illa hela natten.. Naaajj jag står över! Hör pappa sjunga karaoke med sina vänner här ute, Dollar ligger här med mig o snarkar. Fyfaan vad dom suger på att sjunga, ge mig en alvedon någon?
Skulle ha åkt vattenskoter men fan heller, sist jag åkte det var när jag och syrran var i thailand då var det bara roligt eftersom det e ju så himla varmt i vattnet där... HÄR ÄR DET KALLT SOM SAAAATAAAAN! juste måste bara berätta :D är skit stolt över min lilla bebis dollar, han har ALDRIG tyckt om att bada men idaaaag så bestämde jag mig för att gå i med honom (allt för min lilla vovve) och då var han med på det åååååååhhhh så pluuuutttiiig han badade som bara den och han simmade också! första gången EVER <3 min älskling.
Har pratat med min babis Fanny också på telefonen, fyfan :( vill att hon ska komma hit nununu!
Älskar dig hjärtat <3

illamående+huvudvärk

Åh döda mig! har åkt bil nu i 6 timmar och mår så jävla illa så att det inte är sant (åksjuk). Dollar ligger här brevid mig i sätet och snarkar och katterna Sumo och Zäta ligger där bak och sover dom med, haha dom har fått vara lösa i bilen nästan hela resan, kommer sakna mina små bebisar :(.

Utöver illamåendet så är det väl bra eftersom jag hann säga hejdå till min älskling Fanny, buhuu saknar henne :(! Önskar att hon kunde vara här och må illa med mig men hon har TVÅ jobb att sköta, doooktig plicka! Pappa ser ut att sova gott, är det bara jag som inte kan sova? Hans (pappas kompis) sitter iof och kör bil så han FÅR inte sova, har sagt åt honom att håller han på o somnar så måste han säga till för idag är det ingen bra dag att dö på.

Nej jag ska försöka sova lite, om det nu går........ puss!

ps. älskar dig Fannii bananni :) <3

ohhhhhhhh

Imorgon åker vi (familj+hund+katterna) till vårat sommarställe, KANE SKULLE HA FÖLJT MED men nej den där dummisen är på gran canaria... Jag menar hallå? det är ju myyyycket roligare ute på landet än gran canaria???? haha :( nee men vafan då.. Ska försöka få någon annan att följa med :) vet redan vem hehe.
hejdå

good morning :)

Igår var vi ju ute med båten heeeela dagen, kom hem vid 8 tror jag? pappa och dom skulle sova i båten så jag skulle ha sovit helt ensam hemma, haha alltid när jag sover ensam hemma så får jag alltid tankar om spöken och tjuvar, inte kul! men som tur var så sov R hos mig :)
När vi kom hem till mig så ringde vi Fannii och bad henne komma och spela kort med oss, sen skulle hon hem för hon skulle upp och jobba imorgon (OVANLIGT? nej..) haha <3 När hon hade gått så satte vi på en film som är skiiiit bra, har redan sett den en gång men ville att R också skulle se den haha sen sa jag åt han att han skulle säga till om han somna han ba jajaja efter typ 2 minuter så somna han :( dum! väckte honom iaf och sa att vi skulle gå och lägga oss men nej då blev han pigg och ville se någon dokumentär om någon himla psykopat som kunde prata med björnar? haha sen vart han trött igen så då somna vi båda två och vi vakna för typ en och en halvtimme sen. Följde me han halva vägen hem o nu sitter jag här helt ensam igen haha.. Eller ensam och ensam, min prins dollar är ju här hihi..
Nu sitter jag och väntar på att Fannii ska sluta, haha fett länge kvar. Ne ska hoppa in i duschen nu sen fixelifixa mig, hajdo!

:)

Orkar inte skrivaaaa så mycket, har varit hos mig med Fanny, Raymond och Alex och spelat kort höhö. Fan nu kom jag på att R skulle hjälpa mig med mobilen, typiskt.... Imooooorgon ska vi ut med båten, loligt! Fanny jobbar heeeela dagen imorgon, keff hon e :( nee hon e så duktig så, hon kommer ha myyyycket pengar när hon får lön!! men kommer sakna henne, blääää :( jaja I♥YOU veriii muchiii
oj va suddig den blev :O haha men jajajajaja took da pics tooooday

haha

INLÄGGET RADERAT!

bed bath and beyond

Är nyduschad och ska snart fixa iordning mig, fråga mig inte varför för jag ska bara vara hemma haha men har tråkigt så varför inte?
Dollar sitter vid dörren i hallen och gnäller/skriker efter pappa som nyss åkte iväg och ska testa nya minibussen som mamma köpte idag, tufft.. Nu måste jag klä på mig så inte några oväntade gäster ser mig i handduk, bye!

haha oups

Kanske dags för mig att börja uppdatera mig lite mer hihi. Har umgåtts med Fannii typ hela tiden och så har Raymond varit här eller så har jag inte velat skriva haha

Idag ska vi KANSKE ut med båten, egentligen skulle vi ut med den igår men neeeej det var för sent jebla skit! ooooh idag är det onsdag, kanske tar ett glas sang som eftersom det är "lill-lörda! Väntar på att min syster ska komma och lämna min kokos olja som hon snodde för några dagar sen när jag inte var hemma, tjuv!! :@ hoppas hon inte har tagit mycket av den säger jag bara...
Måste fixa låtar på min mobil också, R måste hjälpa mig idag när han kommer. Egentligen skulle han ha hjälpt mig igår men glömde bort det haha. Fanny jobbar hela dagen idag, buuhuuuuuu du suger :( <3
min dollie

lalalaaaaa


juste

Juste, kom på att jag e heeeeelt lonely hemma så jag kan inte gå ut :( kan inte lämna dollar ensam.. bu

what I need

Idaaag ska det drickas!! inte för mig alltså. Haha N frågade om han och hans kompisar fick komma och dricka lite för att sen gå ut men jag pallar verkligen inte, vill bara ligga i min sköööna säng och ta det lugnt.. Men det skulle va kul att dricka lite, det var ett bra tag sen :) haha. Ska jag säga att jag ångra mig?

I can't believe my first love won't be around

Det här suger, e helt ensam hemma tills på måndag.. Eller inte heeeelt ensam, har ju min älskade Dollar :) hihi.
Ska ta och kolla runt lite på youtube hihihihi på min framtida man Treeeey soooongzzzzz, har så tråkigt :(

my love

nu ska jag och min baby gå och sova, godnatt!


haha

Dollar står i soffan och morrar åt en fluga, han släpper inte flugan ur blicken haha min bebis. Han jagar inte ens harar, vafan ska han jaga flugor då? puckad hund haha..

bliiiir gaaalen snart!

Assåååå jag som trodde iphone skulle vara skit bra, VAFAN DEN E JU HUR JÄVLA KOMPLICERAD SOM HELST!
Man kan inte ens ha egen ringsignal, eller jooo men om man vill byta måste man gå in på jävla itunes och fixa och trixa, fyfaaan och jag pallante hålla på o googla hur man gör hit o dit.................................................... hejdå!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH

Har suttit och kriiiiigat på "worlds hardest game" aa det e världens svåraste spel alltså. Det är 30 nivåer och jag kom till nivå 22, FATTAR NI?? jag hade bara 8 nivåer kvar sen skulle jag ha klarat heeeela spelet men NEJ jag dampaaaa urrrrr på det där äckliga spelet så jag stängde av det. 5 sekunder senare sitter jag och skriker; VAFAAAAN JAG STÄNGDE AV F*TTSPELET!! haha det låter som att jag har damp? dampbarn ska aldrig spela beroendeframkallande spel haha blöööö..
Ska lägga in alla nr på min nyaaaaa iphonneeeee nuu nananana :D chao
(länken till världens svåraste spel) LYCKA TILL BITCHEZ!
http://addictinggames.com/theworldshardestgame.html

My baby

Pappa kom hem imorse med min Iphone, yeeeey den e fixad så nu gåre att ringa på den :)
har typ 100 spel också hoho wöööw.
(bild lånad från google)

when a man loves a woman


sovmorgon

Fick sova ut extra länge idag, tur att Dollar är trött hoho :D
Pappa är i Thailand och ska hämta min morbror som ska komma hit och vara här över sommaren.
Pappsen har tagit med sig min iphone också för den behöver fixas med täckningen.
Har typ 4 blåmärken från igår när jag lekte lite "hårt" med dollar haha, min bebis e stark asså.
Ska spela lite Spore nu, sharåååå!

4 juli

Shoho sucka's :)
Jag har typ hjärnstopp och kan typ inte skriva haha så jag tänker ba skriva att jag vaknade typ för en timme sen och gick ut med dollar, kom hem nyss.. Ska se one tree hill nu, byeeee :)
min älskling

programrebeller

Hallå hallå :)
Vaknade vid 8 av att min farbror från thailand kommer in genom dörren med hans fru, jag pallade knappt hälsa för jag var så irriterad att dom verkligen behövde skrika när dom prata (thailändare asså).. Jag passade på att gå upp och ta hand om dollar som satt och morrade åt min farbror hela tiden, första gången han inte tycker om någon.
Har spenderat dom senaste dagarna med Fannii :) myyyyspys! <3
Fan vad trött jag är asså, somnade skit sent igår och vakna skit tidigt idag haha wannabe fanny elle? haha :P
Sitter och lyssnar på musik bräää, öööööh vad leker jag för något? blööööö uschabuscha jag vet inte ens vad jag skriver. Ska se one tree hill nu, hajdo!

Kartellen - programrebeller


RSS 2.0