förbannad!

är det någon mer än jag som tycker det är fel att ha en hund ensam hemma i bur FLERA timmar per dag??

godmorgon

Vaknade för en liten stund sen, vill fortsätta sova men ja fåååår inte för min pappa :( ska åka ut med båten med kusin så d gååår inte haha, sova kan jag göra när jag dör..

Berättar lite kort om gårdagen.
Igår var det väl rätt trevligt? var hos Frida i rotebro med en massa grabbar, vid 2 tiden bestämde jag+4 killar att vi skulle på efterfest i märsta så vi tog bilen hit. När vi kom till märsta var det FULLT med folk inne/utanför kc, tappade bort killarna och träffade Sofie och hennes killkompis, hörde att killarna ropade AMPOOOOO och lät skit sura :( sen hittade jag dom inte haha vafan.. Vart även vän med Fanny igen :D wohooo kulkul!! <3

Orkar inte skriva, måste fräscha till mig lite fan haha e helt sliten.. CHAO

so looong :D

nu drar jag till rotebro, chaaao!

tvättaaaa

Snart kommer min lilla kusin Dennis hit, han ska göra mig lite sällskap när jag tvättar kläder hoho :D

Vad ska man ha på sig ikväll?


näsblod!!

vad är det här? har blödit näsblod 2 gånger idag.. Läskigt!

ut med doollllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yaaao

Hellö, min lilla älskling är ju lite sjuk och hostar :( stackarn!
har myst med han heela morgonen nästan, min plutt. 
Ska ta en promenad med honom nu snart så han inte blir uttråkad.
Puss


Mammas sjukling!


PARTEEEY

idag bliiiireeeeeeeeee feeerreeee :D OOH kom på nu att d skulle va sooooft ifall vi kunde åka in till uppsala, YEEEY :D, kanske kanske...

3 things

3 saker ni inte visste om maaaj :)

♥ Jag tål inte cider, dricker jag cider så kan jag bara dricka typ en halv sen kan jag inte dricka nå mer på hela kvällen..

♥ Skjuter upp på saker nästan hela tiden.

♥ När jag dricker så dricker jag nästan 98% av alla gånger för mycket, när jag säger för mycket då menar jag ALLDELES FÖR MYCKET. Kan inte dricka med måtta, tyvärr! haha

HAHA från början skrev jag 10 saker ni inte visste men kom bara på tre, skriver om jag kommer på fler :D hoho

 

 


bestämt!

Imorgon ska jag dricka vodka, som förr i tiden HAHA :D.. Åh, det e ba o förbereda med en hink breve sängen så det e klart tills jag kommer hem yup yup.. CHAO


thaaaailand


Thailand 09, SAKNAR!!


true love


shozan

Kom hem nyss, varit ute med hunden i typ 40 minuter. Har inte varit på praktiken idag heller eftersom jag fortfarande är sjuk och det suger verkligen! Jag är trött på att hosta och ha huvudvärk, trött!!! Hoppas på att gå och fusksola lite på brunos idag men jag vet inte, haha palla slösa pengar på fusksol när det finns riktig sol helt GRATIIIIS :D haha nej jag driver, solarium är bättre tycker jag. Juste, har fixat hundvakt i 2 veckor, YEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS asså till senare i sommar om jag ska resa med anna pyttipanna :D men det e paaara som saknas, ni vet cash? aa pengar HAHA. Ska tigga från mamma och pappa :$ hihi..

puss

sjuklingen

Har varit sjuk nästan en hel månad, förstår ni hur jobbigt det är? hosta hosta hosta, döda mig..

Ska eventuellt flytta i vinter till Thailand i 3 månader, KANSKE ett halvår men vet inte hur jag ska göra med hunden :/ vill verkligen inte sälja honom. Får försöka fixa någon som kan ta hand om han, iallafall i 3 månader. Ska kanske ta en "komma-bort-från-sverige"-resa också med Anna, antingen till Rhodos elr Thailand, men det blir bara 2 veckor ungefär, inget bestämt än. Hoppas bara det med min lilla vovve fixar sig!



oj då

överdos med bricanyl, skakis!! :(


:@

jävla tönt, vänta bara tills jag ser dig!!


mys

Sitter och kollar på skräckisar med mammsen, måste dock gå och lägga mig snart :(
är hur trött som helst och hostar som bara den.
Hörs imorn! puss


(oldie)


promenad, någon?

Ska gå och hämta sia nu snart, någon som vill följa med på promenad med vovvsingarna?

Om jag blir bättre blir det ev. ett par drinkar med Anna, inte 100 än. 
Nepp jag måste skynda mig, puss!


Fina Dollar och Sia


hoppas det inte fortsätter..

Är trött på att ställa upp och lyssna,lyssna,lyssna hela tiden.
Trött på att liksom komma med svar hela tiden när man ALDRIG får något bra svar när man själv har problem.
Jag är jävligt trött på att fråga om folk vill hitta på något men blir själv aldrig frågad..

Vill bara att ni ska bry er, gör ni det inte kan ni ta er någonstans och slänga er själva i väggen.
Tro inte att jag sitter och vill att folk ska tycka synd om mig för det är det sista jag är ute efter.
Det jag vill komma fram till är att jag klarar mig själv, jag är stark.. med eller utan vänner

känn dig inte skyldig om du inte är det.

ajaj!

gissa vem som var på akuten inatt :( JAG!! hostade HELA tiden och fick extreeeem huvudvärk, började skrika nästan så pappa vaknade vid 2 och så åkte vi in. Som dom flesta vet är jag LIVRÄDD för sprutor och gissa vad?? dom tog blodprov först i armvecket men kom inte åt något blodkärl sen sa dom att dom skulle ta blodprov i handen, jag ba men det kan man ju inte göra!!! sen gjorde dom det iallafall och jag höll på att döööö har aldrig gjort sådär ont från en spruta förut och självklart låg jag och grät, buu :( haha.. Kom hem vid 8 imorse, gick direkt ut med dollar sen gick jag och la mig, helt död! yaaaaaaaaaaaaaaaya skriver sen maybe.. pz


AOTCH!


:$

im soooorrii! jag vet jag SUGER på att blogga, men jag ska säga er en sak.. JAG OCH FRIDA HAR EN PLAN PÅ FREDAG. Exakt vad kan jag inte berätta men det blir gaaalet, först ska vi dricka lite sen ska vi hmhmhmmmm.. :P

Väntar på att Sofie ska komma med sin nya vovve, vet inte om hon har hämtat den än men KOM SNAAART!!! har varit på eurostop och handlat ett par nya leggins eftersom ETT AV MINA ALLA 14000 PAR LEGGINS ÄR HELA, nu har jag iallafall 2 hela haha.. Måste käka middag nu, c yaaaaa

:)

grattis Anna på 18årsdagen! <3


I pray

Slutade halv 2 från praktiken, sitter bara och tar det lugnt nu. Pappa ska ut med båten nu IGEN och hoppas att jag följer med men ja vill inteeeee, jobbigt bara!! Gick hem och hämtade nycklarna hem till Angelica sen tog jag Dollar och gick dit och hämta lite grejer.. Någon som vill hitta på något ikväll? :)


pööööööööööss


klia

ögonen och halsen kliar, den här äckelsommaren får mig att vilja gå i ide! jag ääälskar solen men HATAR pollen och HATAR när det är överdrivet varmt som idag..

Sofie&William sov här inatt ju, vart inte så himla mycket sömn men lite iallafall. När vi vaknade så tog vi en promenad till soc, jag sökte efter ehm va heter det nu igen? sökte iallafall efter pengar(?) haha sådär att jag får in pengar varje månad eftersom jag är arbetslös. Sen promenerade vi vidare till kina resturangen i centrum och käkade lunch sen TILLBAKA till vårdcentralen och kollade hur mycket lilla william vägde och kollade längden han har blivit stoooor och sen en än gång TILLBAKA till centrum (arbetsförmedlingen) men det var stängt så vi drog hem. Allt som allt gick på typ 4-5 timmar, blööööö! haha men det gör inget, hade ju ett trevligt sällskap med mig.

Suddig bild på fina William som ligger och tar det lugnt på kinaresturangen haha ♥


fan...

kom inte in på skolan som jag ville komma in på, jävla skit!

dom bästa

gissa vilka som ska komma och sova hos mig idag? :D Sofie&William, yeeeeeeeeey!
Hoppas bara inte william bajsar ner min säng inatt igen (som han gjorde för någon dag sen när dom sov hos mig) haha gulluuuungeeeee. Ska sätta på mig lite kläder nu och sen gå och möta Anna och prata lite.

c ya later hater!


:)

hellö :)
Var nyss ute med dollar, skit varmt ute fan! Nu ligger han och sover så sött här under bordet haha min plutt..
Hostade nästan ihjäl mig inatt så det vart ingen praktik för mig idag, nu är jag trött på den här hostan fan.
Ne ska hoppa in i duschen nu, c yaa :D

?

varför säger folk (speciellt killar som leker tuffa i förorten) att dom har pitbull när det är amstaff?

jag blir gaaaaaaaaaaalet irriteraaaadddddddddddddddd på folk som tror sig ha pitbulls och säger så BARA för status........................................... gå och lägg er fan!


höhö

Har varit ute heeeela dagen med hundarna, dom ligger och sover nu haha var tvungen att knyta fast dom i varsin sida av rummet för annars skulle dom aldrig somna. Sara och Tessan var här för en liten stund sen med sina vovvar, också rottisar :) skit gulliga!

Ska till affären snart och köpa lite icecreeam haha e skit varmt ute fan, vill någon följa med på en promenad? :D

faaaaaaail

haha jag suger på att skriva här i THE BLÖÖÖÖGG!

men d e nais väder eller va säger ni?

godnatt

Har varit på promenad med Anna och Dollar, nu vill jag ba gå och sova är skiiit trött! Kommer vara ute med båten imorgon till på söndag så kommer inte skriva ngt såååå byyyyyyyyyyyye!

Godnatt sötnosar

:)

Har varit och köpt en ny mobil eftersom att min nokia 5800 är traaaaaasig, elr den går att ringa på men inte smsa+att det e fetaste sprickan i skärmen och aa jag kände att jag behövde en nyyy mobil :) haha. Mina kontakter från den förra mobilen är tyvärr inte på den nya så skicka ett sms till mitt vanliga nr så sparar jag det.

Grattis Fannii på 19-årsdagen! Hoppas du får en superbra dag.


HATA!!


JAG HAAATAR VERKLIGEN DEN HÄR REKLAMEN, DEN GÅR HEEEEEELA TIDEN PÅ TVN OOOOOOOOOOOOHHH :@


number one

Sådär, nu har jag spärrat mitt bankomatkort. Får ett nytt inom 5 dagar :) Tror jag ska fixa piercingen i helgen, jag har ångrat mig jag ska inte göra en till mitt på tungan. Ska göra på ett annat ställe på tungan, går inte o förklara men jag vet en till som har det och d va från henne jag har fått det ifrån haha skit snyggt..

Nu ska jag hoppa in i duschen för Sofie&William kommer hit :D ska ta en promenad med mina gullisar, chao!


MAAMAAAAAA

det e en snygging på min baksida som arbetar HOHO och här sitter jag och spionerar, :$ haha pinsamt!

onsdag

GODMORGON!! aa som vanligt har jag varit på långpromenad med dollar, gick i typ 1 timme. Nu sitter jag och käkar frulle haha, jag hade världens konstigaste dröm. BERÄTTAR INTE VAD haha :D skriver sen

helt SLUT

Har varit på lååååååååååångpromenad med grannen och hennes hund, fast d var för typ 2 timmar sen haha har bara inte orkat skriva. Ska snart gå och lägga mig för jag är helt slut, vill sova sova sova♥


Jag längtar tills jag blir helt frisk så jag får träffa min fina Sofie och min fina gudson William, saknar skit mycket :(

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Godnatt allesammans!


piercing

Ska fixa en till piercing i tungan, har ju tagit bort 2 från mitt face haha (ögonbrynet och underläppen) nu har jag ba näsan, tungan och överläppen sååååå yes jag ska fixa en till i tungan så jag har två s WOHOOO :D har velat ha det sen jag gjorde mitt första hål i tungan när jag var 13. Jisses har haft den i 5 år, och överläppen i 7 år, herregud vad tiden går snabbt hahaha.. Sen blire inga fler piercingar för mig, tkr det e fult nu för tiden. Nu äre tatueringar som gäller vettni :D


Någon som vill följa med? :D


allergi :@

Har varit ute på en 2timmars promenad med dollar, nu sitter jag här hemma och nyser, hostar och kliar mig i ögonen.. Fyfan säger jag bara!! Var det värt det? ja det är klart, dollar fick leka med massa andra hundar så yesyes nu kommer han sova heeeela dagen :D yippi.. Själv börjar man få ett migrän anfall så jag går nog och lägger mig innan det kommer, godnatt för mig!


Dollar fick cpryck när vi var ute och gick nyss haha


blir gaaaaalen snart

JAG HAR LETAT ÖÖÖÖVERALLT, HITTAR INTE MITT JÄVLA KORT!! ska nog spärra det så ifall jag har tappat det ute eller något.. Nu ska jag ut med Dollar för mamma ska dammsuga haha c yaa

????

VART FAN ÄR MITT BANKOMATKORT?????

backstabbing bitch

Räkna aldrig med mig, imorgon kan jag vara din fiende..
Jag kommer hugga dig i ryggen så fort jag får chansen, jag lovar!


låt inte mitt leende lura dig..


åååh jag pallaaanteeee

Shiiiit klockan e 20 i 7 och jag vaknade typ nyss.. Tog en migrän tablett vid 10 tiden så det måste vara därför jag har sovit så länge, skönt.. Tur att dollar har varit snäll idag och sovit samtidigt, han sover än och hoppas han gör
det ett tag till haha orkar verkligen inte gå ut när jag har sån hosta, usch.


Ska lägga mig och kolla på watchmen haha c yaaa


migrän?

asså åååh jag blir galen, jag har migrän och ska gå och lägga mig nu men ska bara skriva en grej..

En kompis sa att hennes gamla klasskompis hade sån huvudvärk och sen visade det sig vara hjärncancer, asså vafaaan nu är jag skit rädd. Sitter och tänker hur det skulle vara om det visade sig att det nu är cancer och inte migrän, hoppas att det inte är det iallafall.. alltså cancer.. Nej jag måste till läkaren imorgon och kolla upp, nu ska jag lägga mig o vila jag kan knappt stå ut med den här smärtan.

:(

Buu jag fick inte sova för dollar, eller jo jag fick sova en kvart! faaaan asså han e rena rama djävulen :( jaja..
Min syster kom hit för ett litet tag sen, hon håller på och rotar i köket nu och pratar med katterna höhö.
hejdå

ps. jag har fortfarande ont i halsen :(


haha mobbat inlägg


hosta

faaaaaaaaan jag har fått sån där jobbig hosta och hostar HELA tiden :( skit också.. Dennis frågade om han skulle komma hit idag men nej jag vill inte att han kommer, kanske blir smittad stackarn. Har iallafall tagit hostmedicin och hoppas aaaaaaaallt blir bra snart, iallafall tills på måndag för då börjar jag på praktik, skulle ju egentligen ha börjat förra måndagen men aa jag har ju varit sjuk nu i en vecka såååååååååååååå jag börjar nu på måndag...

kommer nog inte sitta vid datorn så mycket mer, tror nog jag ska lägga mig i soffan o kolla på film.. Kanske slocknar haha e skit trött!

Pussss


all you gotta do is ask

heyheyheeeeey sötnosar :) är fortfarande sjuk och jag börjar bli galet trött på det, trååååkigt att vara sjuk...
Men nu har pappa köpt lite medicin iallafall så hoppas jag blir frisk snart, saknar Sofie och William :( Hoppas jag blir frisk tills imorgon för då ere bingolotto och då kan sofie joina mig som hon gjorde innan hon vart mamma haha :D nu är det en till i vårat lilla gäng, och aa d e ju såklart william :P <3 haha.

Jajaaaaaa nu måste jag gå, pappa säger att jag sitter vid datorn WAAAAY TO MUCH.. C ya


måste

jag måste sova, e skiiit trött! åh herregud, ska ju fan upp om 5 timmar........... döda mig

älskar fredagar!

haha var nyss och handlade på coop, hade bara 60 kr på kortet och jag hade tagit saker för 68 och aa jag visste inte vad ja skulle göra det var ganska mycket folk i kön, sådär piiiiinsamt ni vet? haha. Det var en zigenare bakom mig och sa att hon kunde betala jag ba neeeeej det e löööögnt! hon ba men det e fredagsmys, jag ba wööööw haha taaaack så mycket du ska få tillbaka när vi går ut hon ba nej nej du får det det är fredag! haha åh vissa människor är för snälla asså..

Jag vet jag e fattig! inte mitt fel att sverige har dåligt med jobb.....


buzziiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn



what goes around comes around

Ska snart hoppa in i duschen, är schliiteeeen! sen ska jag på möte USCH, säger inte varför jag ska på möte men aaaaaaa d e jobbigt iallafall :) sen ska kane komma, han veet att jag är sjuk men jaja.. Äee ska hoppa in i duschen nu, pöss på er!


successful

godmorgon :) vaknade för typ 2 timmar sen, var ute med dollar i en timme typ haha e galet trött nu asså plus att jag fortfarande e sjuk BLÄ :(
Pratade med en kompis igår i typ 2 timmar, haha min mobil har blivit helt cp efter d! jävla skit mobil asså, om ni ska köpa mobil så köp INTE nokia 5800!! Ska köpa en ny mobil såfort jag har råd till det haha vill ha en iphone men vene asså är den tålig? Eller så vill jag ha den där nya sony ericsson som man kan filma in i HD haha :D Jaaa den ska jag köpa.. C ya


huh

visst att folk förändras, alla förändras men det är väl bättre att förändras till något bra än dåligt?

ps.

flera personer som har ringt sen inatt vid tolv tiden och fortsätter ringa nu, jag har inte svarat för jag har haft migrän och orkar verkligen inte prata då, svarar när jag kan och vill..


billionare


hellö everybody! sitter och lyssnar på musik, som vanligt hihi.. Jag är skit trött, jag somnade typ 1 inatt och vaknade halv 7 imorse av att dollar sitter och skäller för han vill ut och göra sina grejer haha men aa det var bara att bita ihop och gå ut med hunden. Fick jaga han nyss (går oftast löst med honom) för han sprang in på grannens tomt, jobbig hund d där haha. Men jaja första gången han sprang ifrån mig, whatever..

Ska titta vidare på en serie nu, ccccc yaaaaaaaaaaa


onsdag

Är fortfarande sjuk så jag har verkligen ingen ork att skriva haha ska lägga mig och se på en serieeee höhö..

Peeejz


<3


:(

fortfarande sjuk, har fått migrän också fan :( har aldrig haft såhär jävla ont i huvudet, det dunkar i hela mitt huvud och jag kan knappt gå utan att vingla. Fyfan vad ont det gör! men har tagit en citodon och hoppas att det börjar värka snart.


sjuk

ville ba skriva att jag lever men orkar inte skriva något mer, är jättesjuk och ska gå och lägga mig :(

ps. pappa fyllde år igår, ville bara tillägna en rad till honom :) grattis än en gång världens bästa pappa <3


RSS 2.0