riktigt trött

Höll på o decka alldeles nyss i soffan, men hoppade till såfort pappa kom hem (som har varit och handlat). Ska vila en timme eller två när han har åkt till jobbet, gör det inte nu för han är på dåligt humör o går jag o lägger mig kommer han bli på ännu sämre humör såå i will stay awake...............................

knas!

Har drömt om att jag har shottat två gånger i rad nu, varför? haha mest tequila men turkisk peppar också.. Jag vet, jag e sjuk som drömmer konstigt. Jaja hejdå!

..

är för irriterad för att skriva....

pussgurka

Diamond ska pussas heeela tiden, haha plutteeenutt! och självklart blir Dollar svartsjuk o börjar pussas han med. Mina små bebisar :) hihi.
Nu leker dom två liven, hoppas bara att dom inte börjar skälla så våra h*r grannar börjar banka som vanligt. Naaa ja måste gå o tvätta klart min matta som DOLLAR HAR SPYTT NER!

seg

Ligger i soffan och myser med mina busiga hundar. Har precis varit ute i regnet med dom haha, usch vilket väder asså.
Juste glömde säga, ni vet när jag sa att jag skulle tatuera mig? jag sa ju att jag KANSKE hade gjort det :P men aa jag gjorde det. Gjorde på foten, fyfan va ont det gjorde. Kommer ALDRIG mer göra på foten, ALDRIG! haha har tatuerat mig 6 gånger men den här var värst asså, men den e galet fin :) e jättenöjd! Lägger ut en bild på den så hörs vi sen! pöss

skönt

Okaj jag vaknade inte nu haha men jag vaknade ungefär 11, galet skönt att få sova ett tag. Somnade i soffan efter jag var ute med mina underbara vovvar, somnade till halv 4 ungefär.. Ännu skönare! haha. Nu ligger Diamond (våran nya bebis "Candy" heter inte candy längre, hon blev en diamond! haha) och sover i mitt knä, ,mysigt.
Pappa kom hem idag med en kebabtallrik till mig, jag har nog världens bästa pappa asså haha. Orkade typ 5 tuggor sen vart jag skitmätt, kan bero på att jag knappt åt något igår. Jag har ingen ork att laga mat hahaha..
Ska se någon bra film nu, adjö!

hellö

Har suttit hemma hos mig och druckit lite. Har kört ölspelet med 2 vänner+ en flickvän till honom. Öh har druckit 2 öl och e redan halvt full? konstigt. Jag som har jättesvårt att bli full haha. Ne men sa till dom att jag stänger hemma hos mig eftersom jag måste upp jättetidigt imorgon med mina små bebisar (hundar). Ska ut med dom nu så dom får kissa och bajsa haha sen får jag bara hoppas på en sovmorgon men det är inte så troligt att jag får det.
Jaja puss hej leverpastej!

en sak bara

SLUTA HÄRMAS!

ajajaj

Sitter här med världens huvudvärk, tror det beror på hostan jag har.. Usch!
Det är skit kallt hemma hos oss, jag typ dör!
Ska lägga mig och vila en liten stund så jag kanske blir friskare senare, för vad ska jag och anna göra senare?
joooo suuuuupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tvätttaaa

Anna ska komma hit snart och hjälpa mig med hundarna, haha måste tvätta så hon får stå utanför med vovvsingarna. Men det tar ju inte så lång tid så det e lööögnt! Pappas kompis vill att jag är barnvakt ikväll.. hmmmmm ska jag? njaa vet inte asså det e ju lördag! Men skriver sen, ska börja med tvätten snart. Puss

jobbigt

Heejsan :) fortfarande sjuk, men har varit hos läkaren nu o hon sa att det inte var något farligt så det e lugnt. Trodde det var lunginflammation men icke :D hehe. Sitter i soffan med min nya lilla bebis Candy i knät, hon är sååå mysig! Hon var ganska rädd för Dollar igår, men det förstår man ju, en bamsestor vovve som vill leka.. njaa! haha men nu går det jättebra, fortfarande liiiite rädd men hon har lekt massa med honom. Jaja måste vila lite, e helt döööd!


Haha titta vilken skillnad på mina bebisar (dålig bild jag veeet!)


godenmorgen

Vaknade för typ en och en halvtimme sen, vakna av att jag höll på att hosta sönder revbenen eller något haha kändes fan som om lungorna skulle hoppa ut ur munnen på mig :( ajajaj!
Sitter och väntar på att Anna ska komma, sen ska vi vänta på att pappa ska vakna och gissa vart vi ska sen?? gissagissagissa :D hihi hämta våran nya lilla bebisvovve, ååh en valp igen. Jag kommer klara av det haha men usch va jobbigt med vassa tänder asså! Sitter här i vardagsrummet med en stoooor kopp kaffe, har fått för mig att det kanske hjälper mot hostan? haha nja det verkar inte så men det e skönt att det blir varmt i halsen iallafall hahaha.
Jag tänkte vara lite ego och ta några cambilder nu, men pappas data e för ny för mig så jag vet inte hur man gör det haha och det finns inget program som man tar bilder på.. Man kanske måste ladda ner? eller? haha aja hejdå

:(

Har blivit sjukare än vad jag var igår, jävla skit! Men e glad endå för jag fick reda på att det är jag som ska få lilla vovven (har pratat med en uppfödare i typ 3 veckor nu) yeey jag e happy happy :D! Äntligen kommer min "lilla" Dollar få en kompis ha kan leka med dag ut och dag in, ska bli så kuuuuul wohoooo. Antingen hämtar jag henne på fredag eller på söndag, det får vi se.
Måste gå och ta något i magen nu, hejdå :)
+
(bilden på chihuahuan är lånad från google, alltså inte den jag ska köpa)

ååh

Sitter och hostar och hostar och hostar, haha fanny har också blivit sjuk.. ååh stackars oss alla :( Sjuklingarna ska komma hem till mig sen så vi kan ligga och gosa till en film eller något. Någon som vet nån bra film elle?

min

nog e han fin..

alå

Vaknade för typ en timme sen, e helt döööd!
har skit ont i halsen asså, varför just jag?
haha aja jag är inte den enda som har blivit sjuk.
Både Anna och min syster har blivit det MOHAHA,
äsch jag börjar bli frisk så det e lugnt..
Sitter och lyssnar på trey songz som vanligt,
hans röst dödar mig!

alååå

Vaknade nyss, jag vet heeeelt hjärndöd som vaknar kl 2 på en söndag. Men som ni såg så var jag vaken med Anna galet länge igår, men filmen va värd det haha.. Pappa har tagit sönder hans nya kamera igår när han var ute o festa, och vet ni vad jag sa till han innan han gick ut? att han skulle ta med sig den gamla kameran men ICKE... told ya!
Jag känner att min blogg börjar bli lite tråkig utan bilder, ska börja lägga in bilder då och då så det inte BARAA är text haha. Måste ringa anna pyttipanna nu, hon sover FORTFARANDE! haha. Heeeejdå sötiiizar (fjOrtISz-sztYYYYlEeE)

godmörgön

vaknade nyss............ ne skoja bara hihi..
e med anna vi har myyst heeeela kvällen, våran kväll innehöll film mmm.. :D hihihihihiihihihi hejdå

kan vi dricka?

aha visste inte vad jag skulle skriva som rubrik men YAYAAAAA.. Sitter och lyssnar på Justin Timberlake - until the end of time, ååh jag har fastnat för den höhö. Ska snart möta Anna som har varit i stan med sin skola typ, ska driiicka ikväll hoho! vet inte vilka som ska joina oss än men vi hoppas att "Rasmus" kommer HAHA :) eller kanske illeeee? haha eeeeehhh..

Har skit ont i min hals, den håller på att dödar mig men har tagit såndär BISOLVOOOON som dom sjunger på reklamen haha. Om ni vill komma och festa med oss äre ba ringa 073-90537.... haha nee aia baia amanda inte lägga ut nr po intääärnääät haha åh har tråkigt... Ayaaaa c yaaa
Kan lägga ut NÅGRA bilder från kryssningen, haha tjejerna var keffa och tog skit fula bilder på mig.

Hinner inte lägga upp nå mer för anna har redan kommit till märsta, hejdå..


buuuu

Jag orkar inte skriva så mycket men jaja.
Har ju varit på kryssning med Anna&Fanny, det var GALEEEEET! hoho det ska vi göra om snart asså haha mina tjejer.<3
Måste gå o lägga mig nu, har inte sparat några bilder från kryssningen sååååå tyvärrrr asså. Hajdoooo POSS

3 tjejer och en halv man

Har suttit och spelat jatzy eller nu hur det stavas här hos mig med Fanny och Anna... och Dennis (haha som är en halv man) han fyller snart 13 baaast! min lilla kusin.. Det har varit treeevligt treevligt, det enda som saknades var lite vin hehe men imorgon ska vi på kryssning woho då kan vinet slänga sig i väggen och HELLO vodka! "R" kanske ska med också haha ringde honom för typ en timme sen, han sa att han ville men vet inte om han hinner boka en hytt men det tror jag nog att han gör :D wooohow! han ska ta med sig några kompisar också, gaalet!
Nej jag kan inte skriva mer, min lilla kusin Dennis har deckat sittandes i stolen med huvudet på bordet (tog en bild nyss men ska inte va dum o lägga ut den hihi, kanske imorgon :P)
Ska till tandläkaren imorgon förresten, klockan 2 PUUUHH VA JOBBIGGTTTT.... Tur att dom har tv som man kan kolla på uppe i taket medans dom borrar tänderna på en.. Ska be dom putsa mina tänder också hihi. Sen ska jag följa med Fanny, Filip ska ta hennes tatueringoskuld HOHO hon ska tatuera sig på armen kuul! Anna ska nog också följa med :D höhö med.. JAJA hejdååå godnattt fulingaaaarrrrr.. SZHEEETTTT KLOCKAN E 20 I 4... PÅ MORGONEEEEENNN

mammas pojke


yeeeey

Imorgon ska jag på kryssning med Ton-Anna :D woho! Fast innan det måste jag till tandläkaren, bu! usch va jobbigt. Ska fixa lite soppa nu hihi, har inte ätit frukost än. Hajdooooo!

höhö

Nu sitter jag och Anna på min baksida o dricker lite vin, väntar på att potatisgratängen ska bli klar haha :) sen ska vi käääka.. Lite senare kommer några killkompisar och ska joina oss, blir massa dricka dåå hoho.
Aeee ja har inte tid med er nu, hajdo!

..

städat och tvättat hela dagen, orkar....inte.....

fredag

Hellu bitches :) vad händerå? Jag väntar på att pappsen ska komma hem med tvättmedel så jag kan börja tvätta lite kläder. Sen ska jag stääääädaaa, buhu! på en fredag!!! Imorgon ska pappa bort så jag och anna ska sitta hos mig och grilla o dricka vin, hoho pyyyysit! På tisdag blire kryssning igen hoho wooooow, kuul.. jaja bye

äsch

godnatt fulingar!

huvudvärk

Fyfan vad jag är trött, ska nog gå och lägga mig snart.
Kan lägga upp några jättegamla bilder för jag pallante skriva.
poss!

lucky you

Har sovit skit länge men e galet trött. Helt slut!
Annas tatuering(ar) vart skit fina :) gjorde jag en? hmm de ni..   

hohoo

Det blir visst tatuering för mig med woho! anna är helt överlycklig och hoppar runt med sina leggins uppe vid naveln och jaaaa.. Vi ska göra en tatuering tillsammans så ja det är väl därför :D Haha ja hon e lite konstig. Äeee nu ska vi ta och fixa iordning oss så vi ser lite pigga ut (vi har suttit uppe heeeeela natten än en gång) så hajdo!



PS.......
ANNA HAR EN NICKI MINAJ ROMPAAAAAA!!

(bild lånad av google)


hiiijj

ska inte tatuera mig imorgon :(
han hade bara tid för en så då får anna pyttipanna göra sin haha..
Sitter och fixar gamla bilder så vi kan sätta in dom på facebook haha ooooldisar!
jaja hejdå
BARA SÅ NI VET, TYGA E MIN MAN!! (FÖR ER SOM INTE VET SÅ BÖRJAR HAN RAPPA VID 1.51)...
minminmin!

trippelitripp

Nuuuuuu mina damer och herrar ska jag och dollar ta en tripp till Anna,
jag ska nog ta o köpa en varsin redbull (som förövrigt luktar spya..enligt anna) till mig och henne haha.
Jaja chao!
riktigt gammal bild på ton och dubbel ton, ooooldie!

keejråååå

Jag kan väl börja skriva igen, efter två veckor haha.. SHOOoooOOOoOoOoO bloggiiisshh va häääändeeer yaaaao? ne skoja bara hihi.
Gissa vem som ska tatuera sig i veckan? Jag och Anna pyttipanna wohooooooooooooooooo hääääftiiiiigt! blir min 6e tattoo cooolt vaavavava?
Är galet sugen på att ta ett glas vin ikväll men blir nog öl istället haha eftersom...
1.pappa inte kommer åka o köpa vin åt mig
2.och för att Anna har öl hos sig från kryssningen (som vi åkte på i lördags hoho).
Nästa vecka ska jag åka o hämta min bebis chihuahua hoho, det finns två stycken som jag har snackat med, den ena ska jag få nästa vecka KANSKE eller så ska jag ta den andra som jag inte kommer få köpa förrän i september... GAH! eeh har inget mer att skriva. Hajdo!
Nästaaa gång blire på foten hoho säger inte vad än.... nanana

RSS 2.0