Goodnight and sleep tight

puss


no matter what, i'll always stand by your side, now and forever.

Oh, galet dålig jag är på att blogga asså.
Jag har en hemlighet som jag inte får berätta än :( tråkigt! Men när jag "väl är där" får jag det hoho.
Ett nytt aggregat e påväg hit då jag fick fel med kitet. Visst det funkar men vill helst ha med skärm :)
Ska laga lite käk nu till la familia o sen på långpromenad med da dögz och efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på.

I say no and go

Kom hem nyss från en långpromenad med Dollar, Tara och Christine :) trevligt som vanligt! Imorgon är jag hundvakt och det ska bli spännande eftersom Tara löper och Dollar har knappt reagerat på det, konstigt..
Tänkte sätta på en film nu men vet inte hur länge jag orkar hålla mina ögon öppna, klockan är ju endå 20 över 2 och jag borde passa på å vända på dygnet men jag är ju ganska envis, jag sover inte förrän jag är öööööövertrött och vaknar när jag är övertrött (eftersom pappsen alltid väcker mig) buhu :( men tur det annars skulle jag nog sova fram till 20.00 på kvällarna och det vill jag verkligen inte.
Godnatt

"I dream my paintings and then I paint my dreams."

Blekte mina tänder idag och nu ilar dom som vanligt, har även fixat naglarna med det som fanns kvar i mitt nagelkit. Jag har inte insett förrän nu hur mycket jag tycker om min nya tatuering på fingret, i luuuuv it haha. Det bästa av allt med den tatueringen e att mina närmsta också har den, o vi e typ 4 av 12473482385862356589 som har den, men jag har lite sådär limited edition med en krumilur på sidan. Från början var det jag och Anna som hade planerat den, sen kom rebbe o fanny hem till mig o då vart de allihopa :) Kanske har skrivit de men jag har gjort 3 till tatueringar på mig själv, en stjärna och ett hjärta och ett hemligt haha :D

Har suttit och försökt få ner ett spel, ni vet lara croft? aaaaaah men jag fattar inte hur jag ska sätta på själva spelet, har laddat ner det men de står typ ISO fil eller något så det går inte att öppna. Får vänta till i helgen o be min kära kusin att komma, the "datanörd" :)


..

Måste bara säga, hade jag varit någon annan skulle jag inte tycka om mig själv.

Think with your brain and not with your heart

Sitter och käkar lunch nu i min ensamhet. Haha eller nääää jag e inte heeelt ensam, lilla Diamond ligger här i mitt knä så det e lurre! Ska kolla lite serier nu som jag har vääntat på i tusen år. Puss hej

Life is life, fight for it.

Har suttit och kollat på blocket, som vanligt kolla jag amstaffs, rottisar och chihuahuor och varför vet jag inte haha.
Om ni går in på blocket och söker på amstaff så ska ni se, folk säljer sina hundar som är 5 månader och äldre pga "allergi", riktig jävla bullshit! Skaffar man hund kan man väl endå förvänta sig mycket jobb och mycket avskiljdhet från vänner. Konstigt att alla skriver att dom är till salu pga allergi, jobb eller flytt. Hur kan det vara så att ALLA säljer sina hundar pga dom anledningar? äsch. Stackars djur säger jag bara, idioter.

love the life you live

Haha asså jag kollar på galna videoklipp på youtube, folk som typ har onda andar i sig och grejer.

Nej nog med det, ska sätta mig och försöka hitta något fint motiv som jag ska tatuera in på mitt ben eftersom att INGEN ANNAN VILL KOMMA O TATUERA SIG hos mig :( dummisar

It takes all sorts to make a world

Sitter och lyssnar på Rihanna-man down, kom ut ur duschen för en liten stund sen. Jag försöker övertala Anna att inte åka till rinkeby för då blir jag ensam :( bu! Får väl fråga om någon annan vill komma och göra mig sällskap.. Hejdå

A full cup must be carried steadily

Oh my god. Mitt hjärta går i 180! Fan vad jag ogillar barn asså, här utanför mitt fönster behöver man ba gå över gatan så kommer man till min gamla skola. Jag hör alla småbarn, det är en unge som står och skriker så det piper i mina öron. Har lust att gå och fråga varför inte lärarna säger åt dom? USCH säger jag bara

"Better die with honor than live with shame"

Tråkig blogg jag vet, det e 6 nästan 7 dagar sen jag skrev, har faktist varit upptagen! Mitt tatueringskit har kommit så jag har suttit och kladdat på mina kära vänner, mig själv och pappsen haha. Käkade "frukost" nyss och nu ska jag väll sätta på en film och bara tare lugnt.

Ska be någon att komma sen så jag får träna lite tattooo haha :) kul! Pappa kom nyss in o visa benet; men du, titta vad som har hänt! jag ba vaddå :O då visade han tatueringen som ja gjort på honom o ba MÄKTIGT VA? shit mitt hjärta, jag trodde de hade blivit någon infektion eller något. Tur!


Här e tatueringen jag gjorde på Rebbe, duktigt för att vara en av mina första tatueringar va?


I couldn't have been the only fan in the world of a man like you

Sitter och dunkar J cole i högtalarna as usual,
Anna har date ikväll och kan inte joina mig :( buhu!
Får se om jag går och stör dom lite senare haha :P
E galet sugen på vin, men ska hålla mig.


How do you know that you miss someone?

Oh jag somnade nyss, är så jävla trött! men måste ut med hundarna innan jag går och lägger mig. Ska förbi anna och snacka lite skit. Ne ska skynda mig nu innan jag somnar sittandes, puss

Let's make a baby, let's do something crazy

Oh jag säger bara, man mår som man förtjänar. Inget jag driver om, älsklingen anna ringde o väckte mig och jag kom på efter ett tag "aa juste jag drack igår" haha döda mig fyfaaaan.
Jag vart ganska full igår, men tyvärr går det inte ens att jämföra med Anna! haha har sett henne så full EN enda gång förut och vi var typ 13 eller 14 år då. Riiiiiiktigt knas hahaha.

Nej måste käka "frukost" nu puss hej

okeeeeeeeeeeeeeeeu

kom nyss hem från promenad med annas träff, anna decka i sängen...... Aajjajajaj! jag ska nog gå o ta ett glas vatten nu, godnatt puss

Memories they soon delete

Är på väg att gå till Anna, ska supasupasupa! haha ne skoja bara ska ba ta ett par glas vin :) nais.


(togs nyss, smink från igår haha)
chau


I need you to grow up

Va i stan igår med Anna, kul som vanligt :D hoho! Kom hem vid 8 tiden imorsetror jag? kommer inte riktigt ihåg haha. Ikväll ska vi sitta hos Anna och dricka ett glas vin, mys!

you are my inspiration

Godmorgon :)
vaknade typ halv 10, Rebbe kom o lämna hennes valpis Otto här eftersom hon skulle på begravning. Äntligen har han, Dollar och Diamond somnat! Nu är jag helt slut men ska inte somna för jag behöver vända på dygnet.

Ligger i soffan och kollar på Las vegas, ohhh bästaaaa! Såfort da dooogz vaknar så ska jag ta en promenad med dom, men först.. En kopp kaffe!

you remain in our hearts

Jag är INTE på bra humör, INGENTING funkar för mig!
1. Tatueringskitet verkar ALDRIG komma
2. Inte dollars sele heller.
3. Min telefonladdare funkar inteeeeeeeeee
4. Datorn har inget virusskydd längre och det betyyydeeer..... att den har fullt med virus och alltså har den börjat lagga som FAN!
5. Aaah är bara allmänt irriterad.

You were in my dreams, you are still there.

Ska lägga mig i sängen nu, har varit på långpromenad idag med Anna, skönt att vara jättetrött o ba somna haha :) tyvärr så är inte läget, jag är trött men inte sömnig. DÄRFÖR ska jag kolla på Las vegas woho Danny är min man, Ed höhö Mike är Annas har vi bestämt :D

Godnatt nu fulingar!


my preciouuuuusss

Annöööw is in da hooooouuuuse! va säger ni om deeraaa??

Hide your pain, show it only to your soul.

Inget jävla tatueringskit idag heller, fyfan! Dom skrev att det vart problem med det kitet dom skickade iväg så dom var tvugna att skicka iväg ett nytt. Irriterande!
Dollars sele har inte heller kommit, nej jag får väl stå ut med det jag har.......

Är hundvakt så det är 3 hundar här hos mig nu, Diamond, Dollar och fina Tara :) Ska på långpromenad med dom alldeles strax, mys! Senare ikväll ska jag ut och åka skridskor med Anna haha aaah undra hur det ska gå, har inte åkt på huuuundra år. ÄSCH Amanda klarar allt hahha.. Hejsvejs!


you can not trust everything, follow your gut instinct and decide for yourself!

Var ute i stan i lördags med min fina vän Anna♥, det var nog den bästa utgången hittills! Träffade jättetrevliga människor, dansade, söp, söp och söp haha aaah men det var galet :D Kom hem vid 6 på morgonen så just nu jobbar jag på att vända tillbaka dygnet men det funkar inte sådär jättebra.

Trodde mitt tatueringskit skulle komma idag men icke :( buhu! hoppas det kommer imorgon, det skulle högst ta 10 arbetsdagar och nu har det gått 7 arbetsdagar. Men som pappa säger "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Tyvärr håller jag inte med, för alltid när man väntar på något gott så väntar man alltid för länge. De där lät inte logiskt men det är ju endå jag som skriver och tänker så haha.

Jag väntar på att pannacottan ska bli klar sen ska jag se på film, får se när jag somnar. Börjar få huvudvärk :( BLÄ! ska ta alvedon nu. Pusselipuss!

My soul is broken

Sheez, jag vaknade halv 2 idag. Ere galet elle? Diamond ligger fortfarande och sover och pappsen e ute och går med Dollar :) ska börja fixa iordning mig sen blire att åka till sollentuna och hämta en grej, tror jag tar med Diamond.
Fan jag väntar på ett sele och ett tatueringskit, ohhh det känns som att det tar år och dar.

Show me the way, please.

Ska man skriva godmorgon eller?
ehh jag ska till tvättstugan nu och hämta kläderna, sen blire o sova.
Måste vända på dygnet i veckan iallafall!! Det här går bara inte, tur att jag har två hundar som älskar att sova (Diamond sover längre än mig och jag måste väcka henne vid 12 tiden), Dollar brukar väcka mig genom att stå med nosen på sängen (jag har en hög säng så han måste sträcka på nosen för att nå upp) och vifta på svansen så den smäller i garderobsdörrarna, ååååh jobbigt. Men när jag väl går upp så går han och lägger sig o ska sova, speciella hundar jag har :)
Dollidoll får följa med mig till tvättstugan, Diamond ligger inne hos pappsen och sover så hon får fortsätta med det. Dollar ska iallafall med mig och skydda mig om något skulle hända haha, godnatt.. elr godmorgon?

For you I will do it a thousand times..

Jag har gått och blivit kär i den där Daniel Adams Ray, varför? det vet jag inte haha.
Jag har suttit i typ 1 timme och kollat på samma video om och om igen haha jag dör han e så MMMMMMM!!


RSS 2.0