myspys

Ska strax gå ut och möta Rebbe vid station, vi ska ha myyyyskväll o kolla på film :D Anna ska också komma OM hon inte ska till den där pojken som planerat blöö! Dollar ligger här i soffan PRECIS bakom/brevid mig och diamond står på bakbenen framför mig o vill upp i soffan haha, hon e 5 månader o kan inte ens hoppa upp i soffan själv än.. yeeyee ointressant aa ja vet, ska fixa iordning mig lite snabbt nu chao!

fredag

Ja, jag har ju bestämt mig för att vara nykter tills på nyår pga min senaste fylla inte var den "braiga" fyllan utan den var mer den dåååliga fyllan. Usch jag har aldrig i hela mitt liv varit så full som jag var då, nu ska jag bara ha myshelger med mina vovvsingar. Påtal om vovvsingar, ska faktist ta o gå en sväng ute nu eftersom det snöaaar som bara den o dollar ÄLSKAR DET! haha min bebis, Diamond däremot vill bara utanför dörren, kissa och in igen men det får hon inte. Vill hemskt gärna att hon börjar tycka om snön haha, igår lekte hon faktist jättemycket i stooora snöhögar man såg henne knappt haha pluttis. Äsch måste dra nu hejsvejs!

sovaaa

Nu ska jag gå och lägga mig med mina älsklingar Dollar och Diamond, godnatt!
världens bästa

huvudvärk, oj va ovanligt..

Aaaa som det står i min rubrik... JAG HAR FUCKING HUVUDVÄRK..... Äh jag e van men d gör ontontontntttttt!
Igår var jag och Anna i Sollentuna C först o leta efter skor men ja hitta inga o inte anna heller så vi drog till kista C o aa där hitta anna 3 par skor och jag 0.. Äh bestämde mig att köpa dom där som jag har tvekat på så ska åka nu typ me pappa o Anna o köpa dom wohoo! äntligen kan man gå runt med varma fossingar. Måste ha en ny jacka också -.- JOBBIGTTTT! uschabuscha för det här äckelvädret, dollar älskar snön så det e väl bara bra att det är någon som njuter av det. Ne måste dra nu, chao!

slut på gamla minnen

Jag sitter och lyssnar på musik, Dollar och Diamond ligger här brevid i soffan och sover. Är galet sugen att lägga mig och vila jag med, men nah jag somnade vid 5 imorse och vakna typ halv 11 idag, usch va jobbigt. Måste vända på dygnet eftersom jag inte kan sova bort hela dagarna när jag har två små "barn" här hemma som behöver rastas. Tur iallafall att jag har pappa som brukar ta dom på morgonarna. Cheeez va jag är trött asså haha det e galet!

ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fan vad alla e sega idag!

sämst

ni suger

thööööng

Egentligen borde jag inte sitta och skriva i den här bögbloggen, borde vara på toaletten och sminka mig men men WHAT TO DOO, WHAT TO DO? naah, ska åka med älsklingpälskling Anna till sollentuna, ska leta efter hårfärg assåå. Har rött nu, eller aa vinrött men ooh jag är såååå sugen på att skaffa knallrött hår hoho :D fshtååårruuuuu? knaaaallrött!! det kommer bli gaaaaalet. Ska beställa hem ugg´s nästa vecka också, wohoo. Måste skynda mig nu, sen ut me DA DÖÖÖGS Diamond N Dollar o sen måste vi gå till da stäääääjtjön! höhö mobbad.
Hejdå :)
SÅ RÖTT HÅR SOM RIHANNA PANNA HAR SKA JAG HA! ....kanske

blöhöööblalflsg

Jag funderar på att sluta blogga, inte helt men jag tänker skriva såhär någon gång ibland. Kan bli att jag skriver 5 inlägg om dagen eller bara 1 inlägg på 5 dagar, FSHTÅÅÅRU? aa precis. Har absolut inget att skriva om, och det jag väl har i hjärnan som jag vill skriva kan jag inte skriva för aa det går ba inte. Uscha buscha, hejdå.
Tycker inte det e roligt att blogga längre..
so long sucka'z!

mina beeeebisar

Älsklingsdollar är 11 månader idag, hoho min beeeebis e så stooooor! om en månad blir han ett år wohoooo. <3 Lilla älsklingen Diamond blev 5 månader igår, nu ligger hon och sover i mitt knä GULLIIIPLUTTIIIISSSS!


världens bästa älsklingar

03.42

GODNATT!

nails

Ska möta Rebbe såfort hon e klar, medans ska jag sysselsätta mig med att fixa mina naglar. Haha jävla skit gelé, lossnar efter en dag bara men men de e kul iallafall att fixa dom.. Hejdåååå

GAAAH!!

määääärstas, kanske tillomed STOCKHOLMS finaste kille EXISTERAR, döda mig!!!

städ"dag"

Har precis städat här hemma, dammsugit, skurat och aa bara dammsugit o skurat haha heeela lägenheten förutom mammas o pappas rum och gästrummet, det lämnar jag åt pappsen :) haha.
Igår var jag med min älskling Fanny :D på natten när jag skulle sova (fanny var hemma hos sig då) hörde jag någon eller något typ viska högt? om man kan säga så haha men aa det lät typ paaah paah pah i 5 minuter, antar att det var fönstertittaren eller så har det börjat spöka här men jag hoppas på fönstertittaren sånafall! haha. Då var jag tvungen att logga in på msn på mobilen och skriva till fanny på EN GÅNG så då kom hon hem till mig o vi bestämde att hon skulle sova över. TUR att man har så fina vänner! Ikväll ska ja o fanny kolla på film woho :D hoppas hon vill se paranormal activity 2, MÅSTE MÅSTE MÅÅÅSTE se den!! Nu sitter jag med tigerbalsam på mina läppar, hmm nu undrar ni säkert varför.. HAHA läste i något forum att man får större läppar av det, så nu ska jag bara vänta o se om det funkish. Mår lite illa så hejdå :D
mammas prinsessa och prins

åååh nej

SLUTA RINGAAAAAAA

RSS 2.0