myspys

Ska strax gå ut och möta Rebbe vid station, vi ska ha myyyyskväll o kolla på film :D Anna ska också komma OM hon inte ska till den där pojken som planerat blöö! Dollar ligger här i soffan PRECIS bakom/brevid mig och diamond står på bakbenen framför mig o vill upp i soffan haha, hon e 5 månader o kan inte ens hoppa upp i soffan själv än.. yeeyee ointressant aa ja vet, ska fixa iordning mig lite snabbt nu chao!

Kommentarer
Postat av: cecilia

Hej!

Okej för de första så vet du inte ett smack om detta så du borde faktiskt vara tyst om sånt du inte vet något om :) Jag skriver långt ifrån ALLT i min blogg!För de andr så älskar jag min hund! Men... är det så att hundens temprament förändras och man inte har den tiden den förtjänar och så man kan förändra tempramentet så är det bäst för hunden om man säljer den till någon som har tiden. Lite mer egoistiskt att ha den kvar bara för att när man inte har tid.. eller hur? aja tänker inte sitta och försvara mig i detta till en främling som inte vet ett smack om mig, min hund eller mitt liv. :) ha de bra hejsvej

2010-11-27 @ 11:39:46
URL: http://celeia.blogg.se/
Postat av: Victoria ♥

va söt du är :D vart kmr du ifrån? ser thai ut :D

2010-11-27 @ 12:36:03
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: cecilia

nej, denna gången lät den inte lika kritiserande. :) Jag älskar ocks¨å sånna hundar, älskar alla djur. Min bästa vän har en amstaff, det ä mycket df jag blev så kär i rasen då jag sett hans hund växa upp osv. :) Aja ha det så bra i vinterkylan! :)

2010-11-27 @ 15:34:14
URL: http://celeia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0