my perfect one

hellooo! Just nu sitter jag på min baksida och försöker bli lite brun :) Älsklingen sov hos mig inatt igen, han åkte hem för ett tag sen för att duscha och byta kläder och sådär så nu väntar jag bara på att han ska komma tillbaka. Han ska åka och kolla på en lägenhet vid 7tiden, hoppas han får den så vi får lite lonely-times :) haha.

Imorgon är det valborg och jag har ingen hundvakt så jag ska vara hemma och mysa. Frågade Adam vad han skulle göra och han ville vara med mig, pluttis. Får se om jag tvingar ut honom endå eftersom jag inte vill att han ska ha tråkigt på valborg. Annars får jag väl fixa hem lite vin så det blir lite roligare :) hoho. Rebbe ville dra till uppsala med min pappa som ska ta båten dit men jag har som sagt ingen hundvakt. Bajs..

the best i ever had

Halloj :)
Ska hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig sen ska paps skjutsa mig till min älskling :) hoho. Han åkte hem för ett tag sen men jag vill helst inte sova utan honom så jag tjatade på pappsen hihi :D..

Har jätte ont i halsen så jag ska slakta halstabletter påvägen dit, böö.


snälla pappa!?


Jag vill ha en orm!!!! en gul sådan!!


Good friends are like stars, you don't always see them but you know they're always there.

Shoz!
Har varit ute i 3 timmar med mina fina vovvsingar haha, Diamond var andfådd för första gången idag haha skit söt. Väntar på att min fina Adam ska ringa men han e seg som vanligt, väntar också på att Anna ska ringa när hon e i rosers så jag kan gå och möta henne :) Måste bara duscha innan snabbt haha oooh jag orkar inte. Blööö! Nej jag tror jag ska sätta på mig lite cocosolja och sätta mig på baksidan istället haha mobbad. Nej men jag har faktist fått lite, LITE färg och jag e sååå happy höhöh.

Jag vill grilla idag men pappsen ska sova borta inatt (i sin båt) och mammsen har ingen bil så vi kan inte åka o handla :( buhu! kanske får lite pengar så kan jag och Anna-missen gå och handla hoho.


I love y...

Har legat i sängen till 5 och myst med min älskling sen tog vi en promenad i skogen med dollar :) mysigt.
Igår var jag med Rebbe, Anna och Adam. Vi rökte vattenpipa och drack oss lite fulla haha, alltid lika kul :) Senare drog vi till corner och tog ett par glas vin. Blev massa onödigt tjaffs mellan mig och baby men det löste sig, kul också att tjafsa med några tjejer om en grej som hände för typ 6 år sen haha aaa man ska inte dricka vodka, iallafall inte jag! pinsamt.



Adam ringde mig nyss och påminde mig om att göra en grej som jag hade glömt bort helt, tur att jag har honom. Måste skynda mig nu, puss!


when your brain says no and your heart says yes

Har varit och solat på brunos med Anna, min älskade vän bjussade på en solning haha men vad bjuder hon inte på? thank you darling.

Nu sitter jag och nyser.. kul med pollen liksom! Ska snart hoppa in i duschen och sen ut och träffa Adam, Anna och Rebbe det blir att dricka ikväll igen som vanligt hoho roooooligt. Nej jag ska skynda mig nu så jag inte kan bli kallad för "världens segaste" amanda som jag blir varje dag, blä. Puss


More feelings then yesterday

Har legat och myst med min älskling hela dagen, vi kom hem vid 10-11 någon gång imorse. Känner mig galet seg eftersom vi har varit ute i stan och druckit nästan hela natten men det blir väl dricka ikväll också med Rebbe, jobbigt! haha men äsch jag är så van så :) Funderar på att vila lite innan bara så jag orkar ikväll. Blöööö jag har ingenting att skriva. Hejdå

"The comes a time in your life when you have to let go of all the pointless drama & the people who create it"

Hallu :)
Kom hem för en liten stund sen efter en 2-timmars promenad med Dollsan, han badade lite haha :)
Nu ska jag käka lite, hörs sen bitchez.

Förra sommaren.


the best feeling is when im with you

Shoooo!
Min älskling sov över hos mig inatt, vi ska ses imorgon också. Jobbigt att sova utan honom :( buhu sämst. Har inte gjort något speciellt idag faktist förutom att ha myst med Adam men det räcker för mig :) höhö.

Anna har åkt på kryssning, aa så hon är ute på sjön och super med sin mamma+massa bekanta. KUL!!!
Nu ska jag ut och röka en snabbis sen sova. Nattinatt.


You, you are my special one.

Hallå :)
Har varit lite "upptagen" om man säger så. Fick äntligen träffa min baby den 15e, jag har ju varit rätt så deppig men allting ba vände på en gång när jag fick krama och pussa på honom, min fina. Har varit med honom sen dess, det känns så bra.
Idag vaknade vi vid 10 tiden tror jag? låg och segade oss till 1 ungefär, mysigt. Tråkigt bara att han var tvungen att åka hem senare, men vi träffas imorgon igen. Larvigt att skriva sånt här när man är "in love" kanske, men låt mig vara lite bögig :)

Världens bästa vän Anna kom och joinade mig vid lunch-tid någon gång, vi bestämde oss för att röka vattenpipa och grilla hoho. Sheez va varmt det har varit idag :) jobbigt att det blir så galet kallt på kvällen bara.
Nu sitter jag här hemma iallafall och klockan är halv 3, borde gå och sova egentligen men vettefan. Har blivit jättesjuk.. Kul va? aa verkligen.... Ska gå ut och ta ett bloss sen ska jag ta och slakta halstabletterna, vill ju träffa min pojkis imorgon utan att smitta ner honom haha.

Puss


I feel like when he moves, the time doesn´t.

Ikväll blir det utgång med Anna-missen! Hoppas bara att jag inte bryter ihop när jag får i mig lite alkohol. Har ju inte velat dricka sen "dagen".. Blir det för jobbigt får jag väl bara tjata på anna-missen och dra hem haha :P


pejz


busigt

Igår när jag och Anna var i stan så började hon tjata om att vi skulle köpa en vattenpipa tillsammans, jag ville inte köpa en men självklart köpte Annamissen en vattenpipa... hon köpte ingen tobak till den.. nej SJÄLVKLART inte!
Så idag har vi varit först till centrum och letat tobak, men neeeej ingenting där så vi bestämmer och för att knata vidare till valsta centrum och där hittade vi, finally! Samtidigt som vi var där fick jag flipp och ville pierca min andra näsvinge, har tänkt på det ett tag men har alltid bangat. Men idag gjorde jag det, den e stor så det ser förjävligt ut med en bauntastor och en till som e lite mindre. Hoppas det blir fint sen när jag byter smycke, om inte det blir fint så får jag väl ba ta ut den och inget mer med det :) höhö.
Nej det här var den sista piercingen för mig, förutom öronen dåååå.

sliten


lookin' a bit sweet

nästa vecka får jag se min baby igen, äntligen! som jag har längtat... min fina


jag ser dig

det är så sjukt hur man kan vara så falsk och dum? en snorunge i en "vuxen"-ålder, de är ju ba de.


Jag ska iallafall till centrum nu med Anna och mina vovvsingar. Smell ya'll later bitchez!


life is too short too care about haters

dålig bild på Taras och Dollars små bebisar, mina fina barnbarn :) haha.

at the end of the day, you're still on my mind.

Hallå hallå!
Gissa vem som har blivit farmor? jag :D haha aa Dollar har blivit pappa åt 9 puttenuttiga valpisar, 5 hanar och 4 tikar. Var där när valparna kom, vilken upplevelse asså! sheez. Ska dit senare ikväll och hjälpa till lite :)

Snart får jag se min baby igen, vet inte riktigt när men snart snart :D. Lär väl inte få snacka med honom men för mig räcker det att se honom må bra och visa att jag finns där och stöttar honom, min fina.

Måste skynda mig och möta Anna-missen nu, bilder på valpisarna kommer någon annan dag.
Puss


cant wait until i see my sunshine again

Inatt var vi hos veterinären i bagarmossen med min stackars älskling Diamond, hon blev biten igår och jag trodde bara det var ett vanligt köttsår men sen när vi kom hem så började hon hosta blod och hon reagerade inte på något så vi åkte in på en gång med min bebis :( nu mår hon bra iallafall hon har fortfarande ont såklart men chocken är borta som tur är. <3 min älskling!

Imorgon fyller jag 19 år, vill inte egentligen men aja vad ska man göra. Nu ska jag, mamma och pappa åka o handla. puss


RSS 2.0