he was more then enough.

Är jättetrött, Dennis ska komma lite senare så jag blir hemma ikväll.
Igår var vi hemma hos mig några stycken och drack lite, trevligt som vanligt :)
Nu kom Dennis, hejsvejs

PAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

OH my god, har skiiiiit ont i magen, vafan sitter jag vid datorn för? ska ta en samarin och gå och lägga mig i badkaret.


my friend is the best friend in the world

Det blir inte att åka till danmark. Jag och Anna ska ut och äta på fin resturang ikväll istället haha sen blir det film kväll, mys! Ska gå och lägga mig i badkaret nu och värma mig, ISKALLT I LÄGENHETEN....


baby i can treat you so special so nice

SNART KOMMER ANNA SÅ PUSS HEJ

den enda personen som tagit upp min tankekraft

Är fortfarande helt seg, har inte ens orkat gå och ta ett bad. Blev lite piggare när jag hade snackat med Anna, vi ska dra till danmark imorgon tror vi haha. GAAAALET!


I'll be there for you, whenever you want me to.

Hello :) Jag sitter och lyssnar på Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet, typiskt mig att fastna för en låt, psykopat som man är så fastnar man för allt hahaha nej ingen som fattar det där förutom jag och Anna.

Jag är heeelt slut idag, igår var vi några stycken hemma hos "A" och självklart fick fick man i sig ett par glas vin. Ska snart ta ett lååångt varmt bad som jag alltid gör "dagen efter" haha, är seg som in i helvete.. Nej hejdå


"If youre not beside me, youre inside me"


en spliff på balkongen på natten och du säger det kommer funka, det måste funka

Jag ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Sen ska jag vänta på att Anna ska komma o då ska vi ta ett glas vin o snacka lite bajs om allt :)


Remember when you said to me, baby I love you back.

Det är iskallt i våran lägenhet, jag håller på och fryser ihjäl, speciellt om mina tår och fingrar haha. Jag och Fanny ska till sigtuna hem imorgon och klaga, usch såhär kan vi inte ha det. Fanny och Anne måste liksom ha en värmefläkt hemma för att inte frysa arslet av sig och det kostar ju som bara den.

Ikväll ska jag dricka med min fina Anna tror jag sen senare på kvällen ska jag hem till "A", mys.

Nej ska ta en sväng med hundarna nu. Puss

DAY 4 - MY INTERESTS

Mina intressen - haha har inte så många men det bästa jag vet är nog att vara med mina hundar, hundnörd som jag är. Sen älskar jag ju att vara med mina fina vänner, bästa! Man kan nog säga att datorn också är lite av ett intresse som jag har haha sitter här hela tiden för jag inte har något bättre för mig. Nej har typ inga intressen.

Me want you

Sitter och käkar äggröra, Fanny är i badrummet och tvättar ur färgen i håret :) spännande o se resultatet haha.

if you act like a bitch imma treat you like one

håller på o färgar fannys hår :D hon ska bli rödhårig precis som tant amanda fast hon ska ha lysrött på underhåret, najsbajs! :D

laundry time

Kan inte sitta hemma och deppa, ska gå och tvätta mina kläder nu som jag egentligen skulle ha gjort igår, iförrigår och iförrförrigår haha usch.


Mammsen kommer inte hem förrän 7 imorgon bitti så jag blir helt lonely idag, vill att ...... ska komma och sova över men fittan svarar inte som vanligt. NU SKA JAG TVÄTTA HEJDÅ

unserious

Det här är det värsta jag vet, att inte veta!


no one like you

Ska ut på promenad med Dollar, vill gå långpromenad men får se hur det blir eftersom de e kallt ute. Försöker få tag på Fanny men hon svarar inte, hon jobbar väl antagligen. Nej ska fortsätta bomba hennes mobil, hejsvejs!

 
(igår)


I hate this part right here

Ska ta ett långt bad nu och lugna mina nerver lite.

Hoppas jag inte har gjort något fel.

Day 3 - love

Kärlek existerar egentligen inte, kärlek innebär känslor och känslor är vad? det är bara något man känner. Man känner något för att det är fint att känna, speciellt att känna för någon. Jag har aldrig varit kär, har gillat den ena mer än den andra bara och det känns bra. Jag märker nog när jag är kär på riktigt.

Vet inte vad jag ska skriva, har inte upplevt den där riktiga känslan än. Tar väl upp det igen när jag har det :)

you are history

Klockan e 20 över 4 på natten, eller morgonen? va säger man? haha jag säger natten iallafall. Har varit ute med Dollar och ska snart gå och sova. Eller ska sova nu förresten, puss hej


when you love someone and you lost that one..


sweet love story

Ska snart knata till ica med Rebbe och köpa något gott. Har varit skit irriterad hela dagen så nu blir det lite mer glada miner från min sida. Mammas kompis var här idag BÄSTA åh vad glad jag blev (hon var som en extramamma för mig när ja var liten). Träffade henne sist när jag var 7-8 år, galet längesen har saknat henne supermycket. Vi satt i köket o snacka massa skit sen åkte hon hem :( buhu. Nu ligger jag i sängen med Dollar och Diamond o jag fryser om mina fossingar :( böö. Nej jag har inget att skriva, hej

DAY 2 - my childhood

Min barndom. Jag flyttade till märsta när jag var 2 år, innan föddes och bodde jag i Luleå Den var bra, ska inte klaga alltså. Finns vissa saker som är väldigt privat och jag tänker verkligen inte hänga ut någon i bloggen, speciellt ingen i min familj. Jag+familj reste väldigt mycket utomlands, minst 2 gånger/år självklart så älskade jag det. Har mest varit pappas flicka då han alltid har funnits där för mig, självklart har mamma också det men har endå varit pappas lilla flicka haha. Jag började i skolan när jag var 7 och det gick jättebra till årskurs 6-7, skolade hela hela hela tiden och soc och bup vart inblandade, fick även gå till beroendemottagningen flera gånger men det är ju en annan historia. Bestämde mig iallafall för att börja sköta mig efter årskurs 8 och därför gick jag om 8an. När jag skulle börja 9an så slutade jag, jag orkade inte engagera mig i något som jag inte ens tyckte om. Jag kände att jag inte lärde mig något i skolan, det kom in genom ena örat och gick ut genom andra och plus att jag var borta 95% av skoltiden så jag tyckte att det var lika bra att jag slutar. Varför gå i skolan om man inte ens lär sig något? bara för att? nej så funkar inte jag.

När jag var 12-16 år så var jag så kaxig att jag inte ens vill tänka på det. Jag ångrar inget för det var nog den bästa tiden jag har haft i mitt liv, jag brydde mig inte om något, det var jag och mina vänner som ägde världen och vi var så fria! men det är skönt att faktist ha kommit bort från det där, även fast det var roligt så sårade jag så många i min familj och släkt och det är det enda jag ångrar.

Vet inte vad jag ska skriva mer så jag stoppar här.


:)

sitter och smuttar på rödvin och öl med bästa Anna, nu ska vi se jersey shore hejdå

beautiful sun

"Godmorgon".
Vaknade upp på rätt sida idag eftersom jag hade "A" som sovsällskap inatt, mys.
Ska gå och hämta tara och sen möta anna, orkar inte skriva hejdå.


dag 5. Alkoholisera mera


there is something about him

Har knappt haft tid att skriva, Kane har varit här några dagar men han åkte hem igår och igår drack jag och några kompisar här hemma hos mig. Kollade mig i spegeln för en liten stund sen haha ja jag har några sugmärken, hmm tack :P..
Ska ta ett varmt långt bad nu, är helt död. Ikväll ska vi dricka lite vin och ha det mysigt, puss!

hoho

gjorde den här på Kane för någon dag sen

DAY 1 - ABOUT ME

Jag heter Amanda Nuchuda Lundström, Nuchuda är ett thailändskt namn och jag har fått det eftersom min mamma kommer därifrån. Vet inte riktigt vad det betyder men något fint kommer jag ihåg att det är iallafall.

Jag letar jobb för tillfället (och har gjort i ca 2 år haha), känner nu att jag har kommit till en viss punkt i mitt liv att jag måste göra något av det.

Har två hundar som jag ser som mina barn, skulle inte sälja dom för en mille ens, dom har "hjälpt" mig så mycket under 1 år, haha dom finns alltid där när jag behöver någon. Kanske låter larvigt men det skiter jag i, mina hundar är mina bebisar. <3

Jag har velat bli delfinskötare sen 5-års ålder, vill det fortfarande. Kommer nog aldrig bli en men man kan ju alltid ha mål i livet eller? sen ville jag ju bli tatuerare, fast nu vill jag nog bara ha det som hobby och hålla på med hemma eftersom det tar fleeeera år att utbilda sig och jag vill ha jobb nu och inte om flera år. Vet inte vad jag ska skriva mer, finns inget intressant att skriva om mig.


The purpose of life is a life of purpose.

Dag ett - Om mig
Dag två - Min barndom 
Dag tre - Kärlek 
Dag fyra - Mina intressen 
Dag fem - Min favoritplats 
Dag sex - Mina närmsta vänner 
Dag sju - Ett ögonblick 
Dag åtta - Min tro 
Dag nio - Det här hade jag på mig i dag 
Dag tio - Min familj 
Dag elva - Min personlighet 
Dag tolv - Min dag 
Dag tretton - Ett utomlandsminne 
Dag fjorton - Mina drömmar 
Dag femton - Min favoritårstid 
Dag sexton - Mitt favoritminne 
Dag sjutton - Min drömresa 
Dag arton - En betydelsefull låt 
Dag nitton - Mina nyårslöften 
Dag tjugo - En betydelsefull person 
Dag tjugoett - Om tio år 
Dag tjugotvå - Det här får mig att må bättre 
Dag tjugotre - Det här får mig att gråta 
Dag tjugofyra - Saker jag rekommenderar 
Dag tjugofem - Mina rädslor 
Dag tjugosex - Det här saknar jag 
Dag tjugosju - Tio saker ni inte visste om mig 
Dag tjugoåtta - En betydelsefull text 
Dag tjugonio - Saker jag vill göra innan jag dör

Spännande, får se om jag klarar detta. Snodde den av älskade Becca http://rroos.blogg.se :)

If you feel the same way too

Hello sucka's :)
Såfort jag fixar lite pengar så ska jag köpa en kamera, det här funkar inte haha.

Yes, you are exactly my brand of heroin.

Sitter och väntar på att Fanny ska komma, här ska det tatueras! haha kuuuuul, längesen man gjorde det. Hon e galet seg, hemma o käkar! typiskt..

han är inte min framtida man längre

Hello!
Har varit på långpromenad först med Dollar och sen med Tara. Ska kolla gossip girl nu så adjöss


Palla böja på ögonbrynen så mycket, eller vilka ögonbryn förresten


I am bound to you

Ska ut med hundarna om en liten stund. Såg burlesque nyss, den va braaaaaa :D haha Cam Gigandet är såååå heeeeet! Dör.

there is a reason why you should only trust yourself and nobody else

Ska kolla film nu, det blir den där burlesque :) ska ta lite turkiiissh yyooghurt till det manneeeen med hallon manneeeennn hyaaaooo mannenn. Ne har tråkigt.

Life is a duty, complete it.

Goddagens :) Sitter och käkar lunch, biff med creme fraiche haha MMMMM.. Har varit ute på promenad med hundarna hoho, dollar blir pappa om 3 månader! tror vi iallafall. Världens finaste och bästa hundpappa kommer han bli haha min lilla bebis.

Jag har fortfarande ont i ögat, är röd fortfarande asså :( hoppas jag inte blir blind bara haha. Nu kommer väl mattläggarna snart och ska lägga nya mattor i vårat kök och hall, måste vara beredd på att springa upp o öppna dörren. Hejsvejs


Be careful for your own sake

Jag har gjort illa mig :( Jag skulle stänga balkongdörren hos grannen idag och samtidigt så lutade jag mig neråt och framåt (FRÅGA MIG INTE VARFÖR) och där satt det typ som en sladd, en hård utåtstickande sladd och den kom rakt in i mitt öga FYFAN, det gjorde gaaaalet ont. Jag började blöda i ögat, jag är fortfarande röd och har ännu ondare nu än vad jag hade tidigare idag. Jag mår illa (vet inte om det beror på det) men kan bero på min migrän eftersom jag har ont i huvudet också. Usch, hoppas det inte blir att åka in till akuten bara.

the whole world stops when you pass by

Vaknade vid 12 idag, ska snart gå till grannen och vara där hela dagen (hundvakt!).
Funderar på att åka till kista c och köpa en tröja, måste fråga efter pengar först haha. Varför börjar jag ens skriva när jag inte har något att skriva? ointressant..

changed

Ändrade planer, jag vart hemma istället. Har legat och kollat på en serie, somnade 20 min o nu sitter jag bara o inte gör någonting. Ska väl leta någon bra film snart, fast först ska jag ut med mina älsklingsvovvar. Hejdå

you give me goosebumps

Idag mår man som man förtjänar, bokstavligt talat asså. Fyfan..

Hade det trevligt igår hos en kompis, Anna var med också. Åh vad jag drack, usch. Men vin är mumma haha ah vet inte ens vad jag skriver om. Ska hem till Rebbe lite senare och ha filmkväll :)

Haha läste min gaaaamla dagbok nyss shit asså jag var typ gaaaalet kär i en snubbe från *****, åhh jag måste få tag på honom nu bara för det. U are still my boootycall bitch :)


make friends before you need them

Jag har vaknat på hel fel sida idag!

1. runt halv 8 imorse kommer dom från sigtunahem och ska lägga nya mattor i vårat kök och hall, så jag kunde inte somna om efter deras jävla plingande på dörren.

2. Hundarna fick vara här inne i mitt rum medans jag FÖRSÖKTE sova, båda låg och gnällde och det värsta jag vet är när hundar gnäller hela hela heeeela tiden så jag vart förbannad och ropade på pappa o sa att han skulle hämta mina hörlurar.

3. Dom som skulle ha lagt mattorna tog bort våra mattor som vi hade nu och sen drog dom härifrån för att det måste torka i köket, jahapp? så nu har jag vaknat helt i onödan? idioter..

4. När jag väl har somnat om så vaknar jag efter ca 5 min för pappa har stängt in hundarna i vardagsrummet och båda står och gnäller och skäller.

5. Mamma börjar tjaffsa med mig, jobbigt.....

6. Somnar om igen, den här gången 10 minuter och vaknar än en gång av att hundarna står och gnäller.

Tänk er det här, med huvudvärk på det också. Har knaprat i mig 4 huvudvärktabletter idag och det går inte över. Det värsta min hjärna vet är att vakna tidigt på morgonen och att höra massa DUNKDUNKDUNK, hoppas jag inte har ont hela jävla dagen säger jag bara för jag ska supa ikväll!

I would jump in front of a train for you, you know I do anything for you.

Sitter med fetaste huvudvärken och dunkar musik, bra va? Gjorde en tatuering på Anna pyttipanna igår, en stiiieerna som jag har hoho vi har 4 st likadana tattoos äsch vi delar på allt! :D

Ska kanske dra till Kista sen med min darling Anna och köpa en tröja som jag egentligen skulle ha köpt igår men jag hade inte råd :( fattig som man är.

Life is a dream, realize it..

Goddagens :) käkade lunch för ett tag sen och innan det var det promenad med vovvarna. Hääärligt väder ute idag :) höhö. Onsdag, hm snart fredag igen :D wohooooooo


some answers can explain much

Dagens humör: glad, heeeela dagen!
Dagens mående: Lite huvudvärk och hade ganska ont i näsan annars mår jag super
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: Just nu, en bulle på huvet, tidigare hade jag några fina prinsesslockar haha
Dagens klädsel: Leggins, linne och en tröja
Dagens planer: Lägga mig i sängen och sovaaaaa
Dagens vill ha: Alvedon, mmmmumma!
Dagens längtan: Fredag
Dagens fundering: Om det blir några valpisar eller inte :)
Dagens beroende: Mina vänner Anna, kvitter och popcornkrydda :D
Dagens tråkigaste: Nos-accidenten på tåget, väldans starkt må jag säga. Vad säger du Anni?
Dagens tidning: Öh, jag tänkte ta expressen tidningen på tåget idag men jag strunta i det. Räknas det?
Dagens låt: Bruno Mars - grenade

Puss hej leverpastej..godnatt


my beautiful and precious future

Har varit och shoppat och kollat på bio med Anna och herr Kvitter! mysigt :D haha vi såg the tourist, den va braaabra :D nu sitter jag och lyssnar på .....schhh hemligt! haha e nääästan förälskad i en pojke som börjar på F..  Hejdå


RSS 2.0